Mit jelezhet, ha a lut. Szakaszban az emelkedések között 2x lejjebb esik a hő? (pé után a 8. és 13. nap) 2 napja késik, a hőm fent van, de a teszt negatív.
Figyelt kérdés
2010. márc. 10. 11:22
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy semmit nem jelez.
Itt van példaként az én terhesgörbém: [link] Leesett pé után 1 nappal, majd épp úgy, mint neked, az ovu utáni 8. és a 13. napon is.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom most megnézni a görbéd,fent maradt a hőd? Én ma a 32.nap járok,29-30 nap lett volna esedékes.Babó?
2010. márc. 10. 11:48
3/6 anonim válasza:
Miért nem tudod megnyitni?
Persze, a hőm fenn maradt, nem esett az alaphőm alá, csak elég sokat cikk-cakkolt. Babó megmaradt, 35 hetesek vagyunk.
Neked mennyit esett? Egy-két tizedre nem éremes adni, ez kevesebb, mint a mérési hibahatár.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem az otthoni gépnél vagyok,le van tiltva az az oldal....Mindkét esetben 2 tidedet.A 8. nap 1 nap alatt,a 13.és 14. nap 2 nap alatt.Az átlag 36,4,de ez alá nem ment egyik esetben sem.
2010. márc. 10. 12:20
5/6 anonim válasza:
Akkor beírom, hogy estig ne nyugtalankodj.
Pé után 1 nappal leesett 36,8-ról 36,4-re, pé után 8 nappal 36,9-ről 36,5-re, a nemvárt napján pedig 37-ről 36,7-re. Az alaphőm ebben a hónapban 36,5 volt.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,nagyon kedves vagy !
Gratulálok Nektek,és hát kitartás a célegyeneshez!
2010. márc. 10. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!