Szombaton, és vasárnap is együtt voltunk a párommal. Hétfőn, és kedden (vagyis ma) pozitív lett az ovu teszt, holnap gondolom már negatív lesz. Mennyi esélyem van arra hogy megfogant a baba?
első vagyok
mi is igy voltunk hogy majd 1-2 hónap múlva aztán meg sem jött többet,szinte rögtön terhes lettem:DDD
Volt olyan nekem is h 22-23.napon volt érésem,máskor meg 9-10.nap nem egyforma.Sztem akkor mond el neki ha biztos vagy már benne:D
remélem,én drukkolok:D
azért ha gondolod ird meg majd ha már biztosan tudod:)
Szerintem azért akkora esélye nincs. Kb szerdán-csütörtökön indulhatott el a petéd, addigra a szombati kis katonák már nem nagyon voltak életképesek. A vasárnapiak talán, de az sem biztos. A legjobb egy kedd-szerda-csütörtöki akció lett volna, de ha még csak most kezditek, akkor jó lesz tapasztalatnak. Ha meg mégis sikerül, akkor megy a agy gratula nektek :)
Drukkolok! hétfő-kedd környékén figyeld, hátha érzel vmi beágyazódás-szerűt ;)
13 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!