38. napon még mindig nem vérzek. Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Barátommal megszakítással vagyunk együtt már 3 éve, és minden évben egyszer előfordul, hogy 36-37.napon jön a menzim. Különben 29-32 naposak a ciklusaim. Vérzés előtt egyetlen tünet a mell megnagyobbodása és hogy rendkívül fájdalmasak. Görcsölni csak akkor szoktam, mikor már elkezdődik a menzi. Idáig a melldagadást érzékeltem, és hogy egy kicsit fájnak is, de semmi szurkálás, sem pecsételő vérzés nem volt. Azért nem teszteltem még, mivel előfordul évente, hogy késik, de most már azért aggódok kicsit, mert idáig ez a leghosszabb. Vegyek tesztet vagy felesleges?2020. ápr. 19. 14:21
2/5 anonim válasza:
Vegyél tesztet! A megszakítás szerencse játék, nem védekezés.
3/5 anonim válasza:
Vegyél tesztet 3 év után lehet végre összejött
4/5 anonim válasza:
Nekünk 8 évig működött a megszakításos szex, most pedig, mikor akartuk, egyből sikerült is a baba. Terhes persze lehetsz, baleset becsúszhat, de más is állhat a dolog mögött. Nekem is maradt már ki mensim, de mindig rájöttem miért, pl antibiotikum, vagy stresszes időszak vizsgáknál... De egy teszt azért nem árt.
5/5 A kérdező kommentje:
Ma reggel megjött a 39.napon, mielőtt elmentem volna tesztet venni, úgy hogy itthon maradtam végül a görcsökkel. Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
2020. ápr. 20. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!