Terhesség esélyes lehet?
Sziasztok!
Először is azzal kezdenèm, nem tervezünk babát, van már kettő gyermekünk, a harmadik gyermek amolyan néha kacèrkodós, néha elvetődő téma nálunk, tehát teljesen vegyes. Konkrétan tervezetten nem szeretnénk, viszont itt jön a bibi, hogy megszakítással"vekedezunk " , ha össze jönne, végülis biztos vagyok benne, hogy nem lenne gond, és örömmel várnánk.
A helyzet az , én fiatal korom óta, nagyon erősen érzem az ovulációt, nagyon erős petefészek szúrást érzek olyankor, kettő sikeres hónapunkban viszont annyira, hogy lèpni is nehéz volt 1 napig.
Ciklus 9. napján voltunk együtt férjemmel, elég jól éreztem magam (remélem értitek), másnap borzasztóan szúrt ,elő jött ez a lèpni nehéz emlékem..
Lehetett spontán pè?
Na most ez 14 napja volt, nekem mindig baromi pontos 28 napos a ciklusom, tehát nem 9. Napon lett volna ovum alapból..
Kb egy hete olyan bő folyasom van, hogy extra betét nélkül nem merek lenni, hiába nem akarok foglalkozni a tünetekkel, de velem ez nem fordult elő eddig 😔
Testápoló szerű, fehér folyás, néha 1-1 enyhe görcs a hasamban, nem értem mitől lehet, esetleg aki volt hasonló cipőben írna?
Lehetséges inkább fertőzés? 😕
S ha 14 napja volt ez az együttlét, van értelme tesztnek már?
Ha tényleg spontán peteèrèsem volt akkor 14 nappal ezelőtt, most korábban jönne meg a menzeszem igaz? Persze, ha nem lett belőle semmi..
Köszönöm szépen ha írtok esetleg tapasztalatot, akár ezzel a korai peteèrèssel kapcsolatban.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!