Mensturáció 2. napján belém élvezett 2x is, mennyire esélyes a terhesség, teszt mikor mutatja ki leghamarabb?
Várd meg, hogy késik -e, sz már csak 1 hét kb.
Iszonyat kicsi az esély.. bár én pont ismerek ellenpéldát rá..
Akinek ennyire fogalma nincsen se a saját testéről se a szexualitásról az tényleg ne szexeljen... Meg mondjuk ne legyél olyan palival aki ennyire telibeszarja a te egészséged és csak az a fontos, hogy neki jó legyen a szex. Igen, nagyon kicsi rá az esély viszont legalább kellemes méhgyulladást lehet kapni ha menstruáció alatt szexelsz és még mosogatod is magad...
Én se értem ez a "kimosakodást". Azzal semmire nem mész ha a hüvelyből kimosol bármit is. Aminek bent kell lennie az már régen bent van ahonnan nem tudod "kimosni". Nem hiszem el, hogy a mai világban még létezik olyan ember akinek nem egyértelmű, hogy a sperma olyan sebességgel közlekedik amivel azonnal feljut a méhbe, semmi értelme mosogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!