Van valaki aki jövő hét elejére nem várja?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 16. 14:10
11/20 A kérdező kommentje:
Nekem is fájdogál a hasam, remélem nem azért még meg akar jönni.
2020. ápr. 17. 16:33
12/20 A kérdező kommentje:
tesztelt már valaki? nekem egyenlőre negatív, de nincs jele, hogy még akarna jönni. úgyhogy még reménykedek 😊
2020. ápr. 20. 07:21
13/20 anonim válasza:
Nekem is negatív. Mára nem várom, de a hasam is fáj, úgyhogy már nem reménykedem. Szomorú vagyok, nem az első hónap. Szorítok nektek!
15/20 A kérdező kommentje:
Sajnálom. Ne add fel, új hónap, új esély 😊
2020. ápr. 20. 12:04
17/20 anonim válasza:
Csatlakozok. Van egy pozitív is. :) Hosszú évek alatt alatt az első! Őszintén, elég elég meglepő ennyi idő után. Annyit még hozzá teszek, hogy senkinek a világon semmi köze hozzá, hogy ki mikor vállal gyermeket, vagy hogy szünetelteti egy vírus miatt a próbálkozást. Ez mindenkinek a privát "problémája". Ne ítélj, hogy ne ítéltess..
18/20 anonim válasza:
Gratulálok!!! Remélem nekünk is sikerül nemsokára :)
19/20 anonim válasza:
9es vagyok, hetfo ota barnazoj, ma ma rozsaszin folyasom volt reggel, de azota semmi. Mindjart megjon erzes is megvan. Teszt hetfon full negativ volt. Tuti megfog jonni holnap. Vagy mar ma :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!