Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja jövő hét elejére?

Ki nem várja jövő hét elejére?

Figyelt kérdés

Tünetek?

Nálam semmi tünet,semmi ami akár babára,akár mensire utalna.Szerintem most sem sikerült...de majd kiderül.

2009. aug. 29. 07:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

[link]

1-3 között nem várom,de nekem sincs semmi tünetem:-((

2009. aug. 29. 07:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Hétfőre, vagy keddre én sem várom. Most is fájnak a melleim mint minden mensi előtt, ma reggel kicsit rózsaszín volt a bugyim, de nem tudom, hogy mitől sosem szokott. A hőm 36,7 tehát bizonytalan vagyok, hogy a mensesem miatt rózsaszín-e a fehérneműm, vagy esetleg sikerült a baba. :)
2009. aug. 29. 09:00
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Második válaszolónak! Jó magas a hőd. Mindig ennyi szokott lenni? Nem nagyon értek hozzá, de szerintem a görbéd bizakodásra ad okot. O:)))
2009. aug. 29. 09:25
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is keddre nemvárom, de nekem sincs semmi tünetem hacsak az nem ,hogy egy picit feszülnek a melleim.Egyébbként nekem nem szoktak. Hát majd nemsokára kiderül. :-)
2009. aug. 29. 09:30
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
első vagyok,az alaphőm 36.7 szokott lenni,most magasabb:-))
2009. aug. 29. 10:51
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem is hétfő-kedden kéne megjönnie. Elvileg 17-én volt pém, szóval hétfőre, de 27 naposak a ciklusaim, szóval keddre nem várom.

Nagyon kiegyensúlyozottnak érzem magam, ami meglepő, mert haldoklik a nagymamám, aki felnevelt...

Nem fáj a mellem, pedig mensi előtt minimum egy héttel szokott.

Tegnapelőtt délután majdnem elájultam, és tegnap délután is, és ma ébredéskor is hányingerem volt.

Olyan vizes-nyákos bő folyásom van-nem büdös-...

Ja és nem vagyok "ragyás", februárba hagytam abba a tabit 9év után, és azóta szét vakartam a hátam, meg a pofám, olyan pattanásos lett, most pedig nem viszket, és alig van...

Nagyon szeretnénk, hogyha összejönne.

2009. aug. 29. 11:17
 7/12 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, és elfelejtettem, hogy éjjel, és reggel is 1x,1x görcsöltem, de elmúlt, olyan mindjárt megjön érzésem volt, de nem jött.
2009. aug. 29. 11:39
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
A második válaszoló vagyok. :) A hőm ha nincs Pé-em, akkor 36,2 szokott lenni. De jó lenne, ha mindenkinek összejönne a babóca, aki szeretné. :)
2009. aug. 29. 12:58
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
En hetfore nem varom.A mult szombaton pecsetelo barnas folyasom volt,aztan semmi.Nem tudtam tovabb varni,ma teszteltem es 2 csík van igaz halvanyan.Boldog vagyok.
2009. aug. 29. 13:27
 10/12 anonim ***** válasza:
Tiszta szívemből gratulálok neked "utolsó":-D
2009. aug. 29. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!