Terhes lehetek?
Március 21.-én volt utoljára aktusom. Lyndinette fogamzásgátlót szedek 2 éve, minden szemet időben vettem be.
Március 26.-án meg is jött a menstruációm, viszont más gyógyszerbe kezdtem bele amit nagyon nem bírtam (2 napig tartott) és folytattam a régi fogamzásgátlóm.
Viszont napok óta szurkál a hasam. 4 hétig nem volt rendes székletem mert vendegsegben voltam és még csak most kezdett el igazán rendbe jönni. Sokat korog a hasam és inkább az alhasam szurkál. Lehet azért mert most áll be rendesen? A mellemen pedig a mirigyek kipirosodtak bár gyanakodok a túl forró vízre mivel nagyon érzékeny a bőröm. Nem fájnak és nem viszketnek.
Március 21 óta nem volt aktusom!

Konzultálni kellett volna a dokiddal, aki a másik gyógyszert felírta, hogy mi a teendő.
Mellékes megjegyzés, hogy a melleiden kívül, amit láthatsz, hogy piros az nem mirigy, hanem a mellbimbód.
A doktor azt mondta, hogy folytassam a régit azonnal. :)
És a mirigyek lettek pirosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!