Fiúk, Ti bevállalnátok a bérapaságot?
Figyelt kérdés
Ha egy párnál a férfi tag meddő és megkérnének, hogy "segíts be" belemennétek?2020. ápr. 14. 14:36
1/6 anonim 

válasza:

Én nem férfi vagyok de én csak mesterséges megtermékenyítéssel kérném, mert ha van egy férfi akit szeretek és nem tud gyermeket adni nekem akkor nem fekszem le mással egy gyerekért és ugye ki tudja hányadszorra jön össze. Szóval ha spermat kérnek az oké szerintem
2/6 anonim 

válasza:

Soha. Nem hagyna nyugton, hogy van egy gyerekem, és nem lehetek semmilyen formában részese az életében.
4/6 anonim 

válasza:

Szoktam ilyet csinálni, de szex mentesen, anonim módon mert nem szeretnék, se kötödést se egyéb dolgot.
5/6 anonim 

válasza:

Férjem adott le spermát anonim donorként...
6/6 anonim 

válasza:

Így nem kellene, mert olyan szépen beperelhetnek gyermektartasdijra, hogy még pislogni se lesz időd.
Anonim spermadonor viszont lehetsz hivatalosan bármikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!