Végre baba? Vagy valami más bajom van?
Inkább az ovulációt érzed.. ovu előtt egy héttel már jelentkeznek olykor tünetek. Én szülés óta minden ovumat megérzem és 6-7 nappal előtte már minden bajom van. Középidőben mensi után nem babára kell gondolni.
Bocsána, ez nem igazán neked szól, de eg yéve olvasgatom újra a gyakorit.. kb 4 hónapja mindenki azt hiszi, hogy menstruált és mégis terhes.. ez valami új marhaság. Előtte fél évig meg a rámnézett a párom biztos terhes vagyok futott végig a gyakorin.
Épeszű ember mensi után nem babára gyanakszik. Mi 7 évet vártunk rá, a mensi mindig egyértelműen a képembe nyomta, hogy nem sikerült... nem azon kattogtam, hogy jaj de talán mégis... hanem, hogy na mikor lesz újra ovu, hogy legyen esély. :)
Türelem és azért mert babát szeretnél, még nem kell bután ragaszkodni, hogy márpedig mensi ellenére baba van. Alapból normális ciklus mellett, mensi előtt hat nappal nem lehet teherbe esni. És aki babát akar normális ciklusra számít... nem pedig össze vissza hosszúra és összevissza ovura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!