Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Végre baba? Vagy valami más...

Végre baba? Vagy valami más bajom van?

Figyelt kérdés
Mensi előtt sexeltunk a férjemmel,aztán 3napra rá megjött.Minden rendben volt igaz kevesebb napig tartott de piros ver volt.aztan egy héttel később hányinger fejfájás egész nap kutyorog a hasam is és a kozerzetem se jó.mas panaszom nincs.csinaltam egy tesztet de negatív lett.Ezek után semmi esély a Babóca? Tehát meg is jött és mensi után végzett teszt is negatív.
2020. ápr. 13. 09:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Még ha terhes is lettél, azok a tünetek biztos nem attól voltak. Mikor teszteltél, mennyi idővel a menzesz után?
2020. ápr. 13. 09:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok, az együttlét után mennyivel teszteltél, ezt akartam kérdezni, bocsi.
2020. ápr. 13. 09:43
 3/10 A kérdező kommentje:
Együtt lét után 12nappal,tehát mensi után 6nappal.de se előtte se menstruacio közben nem volt ilyen bajom.amint elmúlt a menstruaciom jöttek ezek a tünetek főként a hányinger zavar ami a mai napig megvan lassan egy hete már.holnap tudok megint csak tesztet venni
2020. ápr. 13. 09:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A korai terhesség tünete nem fejfájás meg has kutyorgás.
2020. ápr. 13. 09:52
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pedig a pete érést erzed,
2020. ápr. 13. 09:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
De ha babát akartok, akkor ugye nemcsak mensi előtt 3 nappal voltatok együtt?
2020. ápr. 13. 10:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Inkább az ovulációt érzed.. ovu előtt egy héttel már jelentkeznek olykor tünetek. Én szülés óta minden ovumat megérzem és 6-7 nappal előtte már minden bajom van. Középidőben mensi után nem babára kell gondolni.

Bocsána, ez nem igazán neked szól, de eg yéve olvasgatom újra a gyakorit.. kb 4 hónapja mindenki azt hiszi, hogy menstruált és mégis terhes.. ez valami új marhaság. Előtte fél évig meg a rámnézett a párom biztos terhes vagyok futott végig a gyakorin.

Épeszű ember mensi után nem babára gyanakszik. Mi 7 évet vártunk rá, a mensi mindig egyértelműen a képembe nyomta, hogy nem sikerült... nem azon kattogtam, hogy jaj de talán mégis... hanem, hogy na mikor lesz újra ovu, hogy legyen esély. :)

Türelem és azért mert babát szeretnél, még nem kell bután ragaszkodni, hogy márpedig mensi ellenére baba van. Alapból normális ciklus mellett, mensi előtt hat nappal nem lehet teherbe esni. És aki babát akar normális ciklusra számít... nem pedig össze vissza hosszúra és összevissza ovura.

2020. ápr. 13. 11:01
 8/10 anonim ***** válasza:
80%
🤦‍♀️
2020. ápr. 13. 12:27
 9/10 anonim ***** válasza:
76%
Ezek szerint nem csak a 12 évesek ilyen tudatlanok.Én is vágytam babára,de könyörgöm ne beszéld már így be magadnak!
2020. ápr. 13. 14:13
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem beszélem be magamnak kedves utolsó,van már egy 5eves kislányom és csak akkor volt hányingerem ez miatt kérdeztem,hogy lehetséges e..elnevezést hogy fel mertem tenni.Belehet fejezni a mások le tudatlanozasat,vagyom babára de a józan ész határán,ha pedig nem tetszik a kérdés nem kell kommentálni,de gondolom erre magadtól nem jöttél rá?!
2020. ápr. 13. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!