Hogyan kell nézni a méhszáj magasságát és nyitottságát? Méhnyák állapotát hogyan vizsgálhatom meg?
Aki szánalmasnak nevezett: Általános iskolában tanultunk ragozni, te biztos hiányoztál...
Azt mondtam, hogy a méhszájBA nem hatol be, Nem azt hogy nem ér el a méhszájIG.
Ti pedig azt vizsgáljátok, hogy nyitva vagy zárva van.
Akkor nem értem mi az hogy odáig nem nyúlsz fel, csak körülötte, akkor hogy nézed meg hogy nyitva van e vagy zárva, csak úgy hogy belenyúlsz nem?
Mindegy nem értem, nem is akarok ezen vitatkozni, egyszerűen veszélyesnek tartom ezt a dolgot és feleslegesnek is.
Elhiszem, hogy aki rég vár egy babára mindent megpróbál, de azzal hogy oda felnyúlkáltok, még nem jön hamarabb a baba, mert abból annyit tudsz meg, hogy mikor van peteérés, amit maga a hüvelyváladékból is meg lehet állapítani, vagy ott az ovu teszt.
Egyszerűen nem értem mire jó ez, ennyi az egész, és nem hiszem el, hogy cseppet sem veszélytelen dolog.
Akit ezzel megbántottam elnézést, csak leírtam mit gondolok a dologról.
Mellesleg a férjem méretével nincs semmi probléma, valószínű ezért nem is nyúlkálok fel magamnak, mert megvagyok elégedve azzal amit kapok. SŐT...
Ellenben veled, aki idegbeteg mint te, annál általában problémák vannak otthon:)
Kedves utolsó! Nálunk nincs lompos, te lehet így hívod, mert a párodé olyan puha....
Nálunk minden rendben az ágyban:)
Egy szóval sem mondtam hogy ne vizsgálja magát!!!
Amikor akarja, ha kell minden este.
Ha más nincs....:)
Egyébként nem kell a méhszájba belenyúlni,hogy megtudd mi a helyzet.Mint már az elején is leírtam,ha puha tapintású a gömböcske,akkor jó.És ezen a gömbön van egy nyílás,ami a ciklus más szakaszaiban sokkal kisebb szűkebb,de ezt érzed,ha hozzáérsz,nem kell belenyúlni.
Te is kipróbálhatod...attól nem leszel se több se kevesebb,legalább megérted miről beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!