Hogyan kell nézni a méhszáj magasságát és nyitottságát? Méhnyák állapotát hogyan vizsgálhatom meg?
Általában azok vizsgálgatják magukat akiknek nem sikerül teherbe esni hónapok óta. Vajon miért? 2 gyereket szültem, mindkettő elsőre összejött, soha életemben nem volt nőgyógyászati panaszom, semmi....
Soha nem nyúlkáltam magamnak fel, pláne nem méhszájig, nem értem mire jó ez?
Mellesleg a férjed "fütyije" Nem fogdos össze mindent, nem azzal végzi a mindennapi teendőit....
UTOLSÓ NAGYKÉPŰNEK ÜZENEM:
Soha nem volt semmilyen nőgyógyászati problémám,se fertőzésem se semmi...mégsem esem teherbe pedig már több mint egy éve szeretnénk.....Örüljél,hopgy neked nem kelletttt megküzdenekd a gyerekeidért..valószínű azért vizsgáljuk és vizsgáltatjuk orvossal is magunkat mert babára vágyunk..ne ítélkezz,ha nem tudod miről van szó...a másik fele,amikor a tampont felhelyezed magadnak akkor is megfertőzöd magad?Mert én tampont használok évek óta és még sosem volt problémám,hogy bedugtam az ujjamat mikor felhelyeztem...
A válasz megírásának időpontja: ma 13:20!
Légyszives nézz egy kicsit körül legalább ezen az oldalon, hogy hány olyan nő van, aki babát szeretne, de mind hiába. Nem mindenkinek jön össze elsőre. Én sem most kezdtem a próbálkozást. Eddig nem csináltam ilyeneket, mégsem jött össze, úgyhogy nem attól nem jön össze, hogy az ember vizsgálja magát...
Te szerencsés voltál, ha elsőre összejött, sajnos nincs mindenkinek ekkora mázlija.
Csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy tényleg örülj neki, hogy még semmi panaszod nem volt ,és van két egészséges gyermeked.
Nem tudom te írtad-e a gumikesztyűs kérdést, de szerintem butaságot mondtál, mert nem tudod miből készül, és mennyire steril vagy nem steril körülmények között, tehát lehet az is biztonságosabb, ha magadat vizsgálod, mint a gumikesztyű.
Kedves kérdező, nyugodtan vizsgáld magad, én is szoktam, és nagyon drukkolok, hogy minél előbb legyen kisbabád...
A tampont ugye nem a méhszájadba dugod fel??? Nem ér el az ujjad a méhszáj nyílásáig, mert ti azt nézegetitek hogy nyitott e vagy zárt. Ha a férjemmel vagyok, ő sem a méhszájamba hatol be.. Ennyi, nem vitatkozom.
Nőgyógyim mondta anno, hogy ez egy új dili, és nem mondhatja senkinek hogy ne vizsgálja magát, de a családjában mindenkit lebeszélt erről. Itt a pont!
utolsó válaszolónak: ELÉG SZÁNALMAS,HOGY A FÉRJED PÉNISZE OLYAN RÖVID MINT AZ UJJAD,hiszen azzal eléred a méhszájadat ha akarod....a férjed szerszáma meg nem ér odáig..hiszen azt írtad jóformán,hogy aktus közben nem ér a méhszájhoz.
Okoska!Mi sem a méhszájba nyúlkálunk,csak körülötte,,,
utolsó előtti, ez nagyon jó volt...
igen itt néhány emberke nagyon okos.
nagy igazság, hogy nem vagyunk sterilek, nem steril az ágynemű amiben alszunk, nem steril a lakásunk stb. stb.
Reggelig lehetne sorolni, de akkor ilyen alapon ne csináljunk semmit, mert nem higiénikus. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!