A stressz lehet oka annak, hogy nem jön a baba? Minden egyes mensinél el vagyok keseredve. Mit csináljak, hogy végre babánk legyen?
Szia!Èn is pont ebben a cipöben jàrok.Sajnos pont ma jött meg ráadásul idö elött.El vagyok èn is keseredve.Sokan irjàk hogy ne stresszeljünk ezen de nehèz mert az agyad folyton jàr..Szoval egy dolog van szerintem ès ezt nekünk kell egyedül megtennünk!Ki kell mondanunk hogy kèsz ez igy nem mehet tovàbb,fèlre kell tenni hömèröt ovus tesztet stb. ès csak szeretni a pàrunkat GONDTALANUL!!Ha sikerülne valahogyan nem azért szexelni hogy na ebböl talàn baba lesz,szoval foglald le most magad pl.a karàcsonyi sütès fözèssel,az ünneppel.Èn is ezt teszem.Meglàtod sikerülni fog Neked ès Nekem is meg annak a sok Nönek aki talàn most ugyanugy el van keseredve.
Szoritok Neked ès minden jot!!!
IGen, csak így lehet, hogy nem görcsölsz rá. Tudom, ez a legnehezebb, de más nincs.
nekem 7 éve mondták, hogy nem lehet gyerekem, gyógyszer után 3 hónap alatt megfogantam, mert azt hittük úgysem elsz, nem is gondoltunk rá. Azt nagyot néztem, mikor 2 csíkos lett a teszt:-9
Tényleg próbálj megnyugodni, gondolatban "add fel", ah mindegy, majd lesz amikor lesz...
és hidd el, lesz.)
Együttérzek veled, én is itt tartok.
Azt már sikerült elérnem, hogy akkor szexelünk, amikor jólesik és nem naptár szerint. Úgy gondolkoztam, hogy eddig naptár szerint csináltuk és nem jött be, úgyhogy ezt fölösleges figyelembe venni.
Viszont most, hogy várom, hogy ne jöjjön meg ugyanúgy izgulok, de szerintem ez se jó. Szóval ugyanott tartok.
Nem szabad stresszelni rajta mert ez is lehet az ok ha görcsösen akarod.Nyugi!Nem tudom mióta próbálkoztok.
Mi fél évig próbálkoztunk ezután elmentem a dokihoz ő felírt egy gyógyszert ami azt mondta segíteni fog.
De meg kellett várni, hogy megjöjjön utána lehetett beszedni.Kivettem a gyógyszert erre meg sem jött, 6 nap múlva csináltam tesztet és pozitív lett:)
remélem neked is happy end lesz a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!