Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a tesztem?

Megnéznétek a tesztem?

Figyelt kérdés
Azonnal kijött: [link]
2020. ápr. 11. 09:17
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha 4 nap múlva kell megjönnie, akkor ne holnap csináld, mert felesleges. Csináld meg akkor, ha nem jött meg.
2020. ápr. 11. 10:46
 12/32 anonim ***** válasza:
86%
4 nap múlva kéne megjönnie, mi a nyavalyának szórod a teszteket? 🤦🤦 Tesztelj akkor, amikor nem jött meg. Értem, hogy türelmetlen vagy, de jobb ez így, hogy napokig agyonstresszeled magad meg mikroszkópon nézegeted a tesztjeidet? Nézd, az első lányunkra 7 évet vártunk. Hetet! És soha a büdös életben nem teszteltem a nem várt előtt. Aztán egyszer nem jött meg, teszteltem és olyan pozitív lett, hogy leugrott a második csík a tesztről. Leendő édesanya vagy, valami minimális türelmed legyen, mert hosszú lesz így az a 20 év.
2020. ápr. 11. 10:52
 13/32 anonim ***** válasza:
85%
Ha megszárad akkor minden teszt erősebb! A negatívon a reagens helye látszik olyankor és az nem pozitív. 3 perc után ki kell dobni nem fotózgatni!
2020. ápr. 11. 10:57
 14/32 A kérdező kommentje:
Van türelmem, van már egy 5 éves kisfiam is. Az hogy hogy szórom a tesztet az szerintem az én dolgom, nem is volt benne a kérdésben.. Tudom nagyon nehéz csak a kérdésre válaszolni, de egy édesanyának aki 7évet várt a gyermekére, tudhatná, hogy nem megmondó kapitányokra van most szükségem. Pusztán a kérdésre válaszolj, köszönöm! Nem itt kell kiélni arctalanul magad... Nyilván okkal tesztel az ember a 10.dpon, ilyenkor már nagy eséllyel kimutatja a teszt, én szoktam hamarabb tesztelni, nekem mindig kimutatta ha volt baba. Eddig one stepet használtam, most ez az első facelle. Nem teszteltem még ilyennel nem tudom szokott e rajta bármi lenni. Vannak emberek akik szájában megalszik a tej is, én szeretem tudni, hogy pár nap múlva menstruálok e vagy nem... Nyilván nem vagyunk egyformák. Fogadd el, görgess tovább, vagy keress hobbit, mit bánom én, csak ne okoskodj arc nélkül... De a rosszindulat meg a kötekedés ez a magyar ember mentalitás... Még jól pomtozzunk le mindenkit...
2020. ápr. 11. 11:05
 15/32 anonim ***** válasza:
32%

Ne akarj ilyen görcsösen gyereket! 🤦😑

Miért nem fogod fel, hogy ami ilyenkor full full negatív az bizony full full full negatív teszt lesz másnap, vagy harmadnap vagy amikor meg kell jönnie!... Ilyenkor már nekem mikor terhes voltam, majd leugrott a két csík olyan erős pozitív volt!!!...🤦🤦 ja és nem kellett apró darabokra szétszednem a tesztet, hogy hátha akkor látszik valami halvány csíkocska száradás után...

Majd legközelebb! Várd a mensid!

Le lehet pontozni, az akkor is full full full negatív teszt!!!!😆

Szívesen!

2020. ápr. 11. 11:05
 16/32 A kérdező kommentje:
Látom még mindig nem megy a kérdésre válaszolni hogy negatív vagy pozitív és ennyi 😁 mi olyan nehéz ezen, komolyan nem értem 😄
2020. ápr. 11. 11:06
 17/32 A kérdező kommentje:
Nem zavar ha negatívnak látjátok ez csak egy KÉRDÉS... De a rosszindulat ami utána van, na az gusztustalan, tisztelet a kivételnek!
2020. ápr. 11. 11:09
 18/32 anonim ***** válasza:
88%
Teljesen negatív, de nagyon korai is volt a teszt. Én 2 nap múlva ismételném, ha akkor is negatív a Facelle, akkor az tapasztalatom szerint az is marad. Nekem, mikor terhes lettem a 12. dpon napközbeni teszt azonnal pozitív lett.
2020. ápr. 11. 11:10
 19/32 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem tuti hogy pozitiv.Itt mindig minden teszt negatív.Ha érzékenyebb teszttel csináltad volna,akkor erősebb lenne.Milyen teszt ez amugy?
2020. ápr. 11. 12:26
 20/32 anonim ***** válasza:
17%

Utolso vagyok.Erre a tesztemre is azt írta a sok vak h.negatív.Annyira negatív volt,hogy most 4 honapos a kislányom.Erről ennyit!😅

[link]

2020. ápr. 11. 12:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!