Szerintetek is önző dolog?
Onzes - magad erdeket masnal elorebb helyezni
Ilyen ertelemben igen ez onzes ha “csak” ezert nem fogsz kistesot vallalni.
Valoszinuleg tul magas szinten áll nalad a kulsoseg az ertekrendedben.
Miért lenne beteg a lelke a 3asnak, ha ő nem akart testvért? Van, akinek nem való a több gyerek, vagy a testvér. Én sem akartam testvért, pláne nem kettőt, mégis van. Anyámnak pedig amúgy sem lett volna való a gyerek, szóval mindegy.
Kérdező, csakis a te döntésed, hogy akarsz gyereket, vagy sem, és miért nem, ha nem.
Mérlegelj, bár én inkabb a helyedben az önértékelési gondjaimat oldanám meg, utána gondolkodnék azon, hogy szeretnék még 1 gyereket, vagy sem.
Szerintem valamilyen szinte önző,de ez normális!Úgyis eljön az idő,mikor azt gondolod,hogy úgy szeretnél 2.babát.Az felülírja majd a kinézetet.Másrészt,próbálj egészségesen enni,mozogni,és a nem lesznek önbecsülési gondjaid.Oh,52/162,az nagyon jó.
Nekem 3 gyerek van,68/171,de nem érzem magam elveszve,mert nem hanyagolom el magam.(na jó,néha igen...)Csíkok,kit érdekel,csak a férjem látja,neki is vannak,és?Elsővel én is 20kgot híztam,iszonyat vizes voltam..A második babával pedig 12öt.Mozogtam sokat,mert hiába fáradtság,hányás,alig élsz,el kell látni a meglévő gyerkőcöt!
A 3.baba után már azért több csík van a hasamon is,combom belső oldalán,de ezek arra emlékeztetnek,hogy szültem 3 csodaszép,okos gyermeket.Így is fel lehrt fogni!Kitartást neked és próbáld magadban helyrehozni a külső/belső dolgaidat!
Mitol szaladt fel 20kg?
Gyereket sosem aldoznek be a mellem formainak elvesztese v stria miatt, plane ha mar log es strias, de nem vagyunk egyformak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!