Tegnapi nap folyamán együtt voltunk a barátommal és történt néhány dolog. Lehetek e terhes? (bővebben lent)
Tegnapi nap folyamán a barátommal együtt voltunk. Miután végeztünk és a szerszámát kivette volna, akkor félig bennem maradt az óvszer, ami nem volt kilyukadva. Az óvszer tartalma kijött és néhol én is olyan lettem, a hüvely körül is lehet, de lehet hogy csak az én nedvem volt. A kérdésem az hogy lehetek e terhes?
(17/L és 17/F)
Ha a tartalom bent maradt az óvszerben, akkor nem.
Ha a hüvelyed KÖRÜL lettél olyan, akkor sem. Ha bejutott a hüvelyedbe, na az nem jó hír, de akkor is csak "esély" van.
Ciklusod hányadik napján volt ez, és hány naposak szoktak lenni?
Hát az pont rosszkor történt akkor, épp peteérés idején...
Egy gyors intim zuhany jó lett volna, de gondolom erre nem került sor.
Minimális esélyed van, azt kell mondjam, mert bár kihalásztad ugye az óvszert, ezen manőver során kerülhetett a hüvelyedbe ondó. De nincs aki megmondja itt neked.
Kedves utolsó, ha elmegy valakiben a férfi, akkor tényleg nem lehet "kimosni", hiszen belövell a dolog, de itt arról van szó, hogy a hüvely oldalfalára rákenődhetett valamennyi, ezen még segíthetett egx azonnali intim zuhany. Van különbség.
Én se mondom hogy nulla az esély, de nagyon kevéske.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!