Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ránéznétek a tesztemre?

Ránéznétek a tesztemre?

Figyelt kérdés
11. Dpo. Tuuuudom.. korai :D

2020. ápr. 7. 08:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Kedves,azért mert 8 éve alulmüködésed van akkor már te mindent tudsz?Szerintem ásd bele magad a témába és olvass utánna,és esetleg ha agyalapmirigy daganatot is produkál PM alulmüködésed és átmész nagyon nagyon kellemetlen vizsgálatokon és azután írj ide ilyen kioktató hozzászólásokat!
2020. ápr. 8. 20:44
 22/25 anonim ***** válasza:
Szia! Teszteltél? :)
2020. ápr. 9. 13:24
 23/25 A kérdező kommentje:
Szia. Igen és ugyan ilyen lett, szóval veszek ma egy kevésbé gagyi tesztet és holnap reggel jelentkezem. :)
2020. ápr. 9. 13:54
 24/25 A kérdező kommentje:
A mai facelle negativ :(
2020. ápr. 10. 10:27
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Ancsa!Sajnálatos dolog,hogy sajnos depresszió is társult a tüneteidhez,hogy itt kötekedsz.Egy szóval nem írtad a daganatot.Szóval magyarul,nem a pm alulműködést jelezték a tesztek!De biztos te nagyon okos vagy,és rájöttél már erre.Mondjuk nem értem, ez miért releváns egy egyszeri,korán elvégzett teszthez.Igenis beleástam anno magam a témába,és lett is azóta 3 egészséges gyermekem.Mert a sztárdoki nőgyógyászok semmit nem értek,vaktában,hormonsor nélkül, uh alapján már pco-s is voltam,nekem kellett utána mennem,meg értelmes orvost találnom!Sikerült!

Kérdező!Sajnálom!Remelém,hamar összejön a baba!Természetesen előfordul nőknél ilyen,olyan probléma,de a teszt olyan esetekben reagál,ha helyesen elvégzik,ami terhességgel,vagy nagyon pici százalékban valamilyen hcg hormontermeléssel járó betegségben van jelen.Kémiai terhességet is jelenthet,elindult valami,de nem maradt meg.Méhenkívüli terhesség is lehet,de az nem a nemvárt előtti időszakban derül ki általában.

2020. ápr. 12. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!