12/25 anonim válasza:
Sokszor látom amit mások, de ezen semmit nem látni, még a megszokott extrahalvány csíkot sem. Persze ez semmit nem jelent, 3 nap múlva tesztelhetsz újra :) Drukkolok, hátha lesz majd baba :)
15/25 anonim válasza:
Valami elmosódás látszik.Nem kizárt,hogy lesz valami.Ismételd meg 2 nap múlva!
16/25 anonim válasza:
A pajzsmirigyed rendben van? Látom amit gondolsz 2.csíknak,én is így voltam,de sajnos kiderült pajzsmirigy alulmüködésem van az zavatta meg a tesztet.
Csinál pár nap múlva másikat,hátha.
17/25 anonim válasza:
Légyszíves utolsó,áruld el,ezt hogy csináltad!8 éve pm alulműködő vagyok,de sosem lett terhesség nélkül pozitív tesztem.Nem is lehet,hcg-re reagál a teszt.Ha volt kémiai terhességed,és azért nem maradt meg a baba,mert pm beteg vagy,olyan van.De magától a pm betegségtől nem lesz pozitív teszt.
18/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Holnap megismétlem! 😊
2020. ápr. 8. 09:18
19/25 A kérdező kommentje:
A pajzsmirigyem rendben van!
2020. ápr. 8. 09:18
20/25 anonim válasza:
20 napja késett mire időpontot kaptam az orvostól,mondtam neki a tesztek halványak mintha még tüneteim is lettek volna,hangulat,kívánosság, émelygés stb.
Mondja az orvos elhiszi de tényleg nincs terhesség,Akkor küldött el teljes hormon laborba,azt tudtam hogy a tpo 2000 körül van de eddig tsh T3 t4 rendben volt
Akkor 17.6 lett a tsh-m,azóta gyógyszer be lett állítva,mondta a doki hogy sajnos elég gyakran fordul az ilyen elő és megtévesztő pozitív tesztet produkál!
Baba azóta sem jött össze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!