Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

21 éves nő vagyok, a párom 23 éves. Utoljára március 16.-án kezdődött a ciklusom. A párommal az elmúlt héten többször voltunk védekezés nélkül együtt, de - naptár szerint - az ovuláción már túl voltam. Az elmúlt hónapokban kicsit össze-vissza van a ciklusom, de az orvos nem adott rá gyógyszert. Szerintetek teherbe eshettem ezidő alatt?

2020. ápr. 6. 17:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mivel védekezés nélkül együtt voltatok igen, mivel többször megtobb rá az esély, de mint írtad össze-vissza van a ciklusod így ennél pontosabbat nehéz mondani, ha kisbabát szeretnél lehet érdemes lenne egy orvossal konzultálnod, hogy be állítsák a ciklusod gyógyszerrel.
2020. ápr. 6. 17:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehetsz terhes, mivel össze-vissza a ciklusod az ovulácód sem kiszámolható.
2020. ápr. 6. 18:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia mikorra nem varod, \ várod?
2020. ápr. 7. 11:55
 4/9 A kérdező kommentje:
Szia! Elvileg körülbelül két hét múltva lenne esedékes.
2020. ápr. 7. 12:15
 5/9 A kérdező kommentje:
Egyébként kimondottan nem tervezünk babát, de mivel biztos anyagi és lelki hátterünk van, ezért úgy voltunk vele, hogy abbahagyom a gyógyszert augusztusban, aztán jön amikor jön :) utána egy ideig még kiegészítő védekezést használtunk, de most már abszolút nem.
2020. ápr. 7. 12:16
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos amíg nem állítják be a ciklusod gyógyszerrel felesleges meg csak találgatni is hogy mikor van az uvolaciod ahogy a naptárt nézni is.

Ha úgy álltok hozza hogy ha lesz lesz ha nem lesz akkor nem lesz gyerek akkor nem is kell igazából beállítani de ebben az esetben csak egy pozitív terhességi teszt vagy egy elmaradt menstruaciot kell várni és ennyi nem kell a naptárat nézegetni mert igazából nem tudod mit kell nézni lutri az egész. Ahogy 5.en így így 16.an is lehet ovulaciod. Vagyis senki nem fogja megmondani hogy az nap épp ekkorra eséllyel indultatok, Szurkolok hogy összejöjjön :) egyenlőre ne gorcsolj rá :)

2020. ápr. 7. 13:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Kívánom hogy az legyen amit szeretnel😊😊
2020. ápr. 7. 13:04
 8/9 A kérdező kommentje:
Inkább a baba felé húzunk, csak nem akarunk rágörcsölni sem. Orvossal próbáltam beszélni, de jelenleg nem fogadnak. Esetleg ovulációs teszt?
2020. ápr. 7. 17:02
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Vaterán tudsz rendelni nagyobb kiszerelést, így mindennap tudod ellenőrizni az ovudat. Egyébként a méhpempőt ajánlom, az is nagyon sok nőnek segít beállítani a ciklusát, ha nem tudsz eljutni orvoshoz, én a helyedben mindenképp kipróbálnám. De csak a 100% tiszta méhpempő jó!
2020. ápr. 9. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!