Pms tünetek mégis terhesség?
Figyelt kérdés
Holnap vagy holnapután lenne esedékes menzeszem ami remélem elkerül egy jó ideig
Viszont ugyanazokat a tüneteket érzem, mint mielőtt megjön
Ti másabbnak éreztetek ezeket a tüneteket mikor terhesek lettetek? Vagy éreztetek-e egyáltalán valamit?
2020. ápr. 5. 18:10
1/4 anonim 

válasza:

Ugyanúgy pms tüneteim voltak. Csak annyival volt másabb, hogy erős hüvelyi folyásom volt és nem voltam "idegbeteg".
2/4 anonim 

válasza:

Én még idegbeteg is voltam 😀 és ami még furcsa hogy mindig mensi előtt fájnak a melleim és ha elmúlik a mellfájdalom akkor tudom hogy mindjárt megjön. Abban a hónapban is elmúlt de mégsem jött meg... Szóval ez az elméletem is megdőlt. Nekem az ég világon semmi de semmi különbség nem volt.
3/4 anonim 

válasza:

Nálam sem volt különbség, 1 hét késés után teszteltem, mert azt hittem állandóan, hogy mindjárt megjön. De tévedtem szerencsére. 😊
4/4 anonim 

válasza:

Nekem nem volt előtte PMS-em, csak a melleim fájtak. Én a 31. napon teszteltem azonnal erős pozitívat. A ciklusaim 27-38. nap közöttiek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!