Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt már valakinek olyan hogy...

Volt már valakinek olyan hogy a nemvárt után csak 1 héttel volt pozi a tesztje? Mennyire gyakori az hogy a nemvárt előtti hèten esik valaki teherbe?

Figyelt kérdés

Szóval nem mindig pontra pontosan jön meg a menstruációm, van mikor 2-3 nappal hamarabb van mikor 3-4 nappal később!! Persze volt hogy napra pontosan megjött!! Ezért nemis tudom kiszámolni mikor lehetett ovum!! Eddig mielőtt megkellett jönnie mindig előtte fájt a mellem 1 héttel.. most késik 6 napja és most kezdett el 2 napja feszülni iszonyat ennyire sosem szokott!! És ennyit még nkm sosem késett! Ha esetleg a nemvárt előtt fogant a baba akkor mikor mutatja ki a teszt? Valaki esetleg járt e már igy hogy a nemvárt előtt lett terhes és csak kèsőbb mutatta ki a teszt ha igen hány nappal később??

Előre is koszonom a válaszokat!! Negativ kommenteket nem kérek..!!

2020. ápr. 5. 15:15
 1/4 anonim ***** válasza:
2020. ápr. 5. 15:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! A linkelt kérdésre is megírtam, hogy nekem kereken 2 héttel később lett pozitív a tesztem.

Abban a hónapban pont nem csináltam ovulációs tesztet, de az "eredmény" és a doki számítása alapján a 26-28. ciklusnapon lehetett peteérésem. 🙂

A teszt az aktustól számított 14 nap múlva már nagy eséllyel mutatja, ha összejött a baba.

2020. ápr. 5. 16:17
 3/4 A kérdező kommentje:
igen olvastam koszonom szepen a valazsokat😊
2020. ápr. 5. 16:31
 4/4 A kérdező kommentje:
utolso valaszolo irtam privibe:)
2020. ápr. 5. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!