Missed bb-t észre lehet venni valahogy, ha figyeljük önmagunkat?
Figyelt kérdés
Tavaly volt egy missed ab-m, most megint teherbe estem. 6. hétben vagyok. Akkor tavaly szinte alig volt valami panaszom, egyáltalán nem voltam rosszul, így azt se tudtam, hogy valami baj van. Most majdnem egész nap rosszul vagyok, gyomrom fáj, hányingerem van, étvágyam sincs. Ha ne adj isten ez is missed ab-val végződne, eszrevennem valahogy? Elmúlnának a terhességi rosszullétek, vagy sem? Orvoshoz időpontom csak két hét múlva van.2020. ápr. 4. 12:35
1/2 anonim 

válasza:

Szia! Teljesen meg tudlak erteni. Nekem tavaly osszel volt egy spontan vetelesem, elso terhesseg. Elkezdett egyre erossebben gorcsolni a hasam majd verezni. Most az 5+5 hetes vagyok, de mar 3 szor rohantam orvoshoz eloszor eros gorcs majd verzesek miatt. Legutobb tegnap. Akkor meg latta h megvan de mondta h keteselyes a dolog. Most kvazi azt varom h megint elvetelek e vagy sem. Csutortokon kell visszamennem ha addig nincs ujabb panasz h megnezze nott e pici. Viszont semmilyen egyeb terhessegi tunetem nincs. Kerdeztem errol en is a dokit de azt mondta egyik se torvenyszeru, van akinek semmilyen plusz tunete nem lesz megis elvetel.
2/2 anonim válasza:
Nekem tavaly tavasszal és nyár végén is volt missed ab-om mind kettőnél kívánós lettem és émelygésem volt. Az elsőnél nem éreztem semmit kB a 6-odik vizsgálaton vették észre hogy baj van. 2 nappal későbbre kaptam időpontot abortuszra el is mentem. A másodiknál ugyan ez volt annyi különbséggel hogy az ab. időpont előtt 3 nappal nagyon erősen vérezni kezdtem és nagy fájdalmaim voltak ezért hamarabb végezték el a (sürgősségi) műtétet. Mind 2 -nél furcsa volt hogy egy idő után elmúltak a tünetek és gondolom ez jelezte a bajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!