Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet ilyen korán terhességi...

Lehet ilyen korán terhességi tünetem?

Figyelt kérdés

17-én szombaton voltam együtt a párommal. szerda környékén már éreztem hogy fájnak a melleim amik azóta is fájdogálnak hol jobban hol kevésbé. Ma olyan érzésem volt ami még szintén sose. A petefészkeimet éreztem nyíl aló szúrú érzés vagy olyan is volt hogy mintha egy ököl lenne bennem... lehetnek ezek terhesség jelei?

Nem szokott ennyit fájni a mellem ...

Tudom nagyon korai lenne de mégis lehet ez ?

Aznap múlt el a mensesem mikor együtt voltunk..

2010. júl. 26. 16:50
 1/8 anonim ***** válasza:

Akkor inkább a nemsokára bekövetkező peteérést érzed.

Ha babát akortok akkor most kell...

2010. júl. 26. 16:54
 2/8 A kérdező kommentje:
de már egy hete ezt érzem a melleimmel..nagyon fáj néha oda is kapok...
2010. júl. 26. 17:01
 3/8 anonim ***** válasza:
HIába szeretnéd ilyen hamar, félidőben vagy. MOst érik a petéd, az előző szex ebből a szempontból nem játszik...most kell összebújni, hogy baba legyen.
2010. júl. 26. 19:38
 4/8 letta88 ***** válasza:
Én azt mondom, hogy félidő ide- félidő oda.Baromság.Mindenki más!!!!Lehet neked a menstruációd utolsó napján volt peteérésed.Az orvosom is megmondta hogy hőmérőzhetek vagy számoljak vissza 14 napot, de köztudott tény, hogy nem mindenkinek félidőben van peteérése én se tudtam volna ha az orvos nem mondja.Szurkolok!!!
2010. júl. 27. 11:34
 5/8 A kérdező kommentje:

a páromat még sose láttam ilyennek totál be van pörögve :)

tesztet szeretne hogy vegyek de minek.. ?

én nagyon izgulok és félek.. mert ilyet még sose ereztem, azert fura

2010. júl. 27. 11:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Amikor még én sem tudtam,hogy babát várok, épp pakoltam be a ruhákat a gépbe, hajolgattam, és éreztem mintha ott alul valami lenne benn, nyomódna(ökölszerű érzés), ekkor mondtam magamban, lehet, hogy terhes vagyok? És most van egy 14 hónapos kisfiunk
2010. júl. 28. 17:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Azért ugye elolvasod amit írtunk, ha már kérdeztél?
2010. júl. 28. 17:26
 8/8 A kérdező kommentje:
persze :)
2010. júl. 29. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!