Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez normális? Vagy nem vagyok...

123466 kérdése:

Ez normális? Vagy nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 1 hete késik a menstruációm tegnap csináltam egy tesztet és pozitív lett. Kicsit halvány de jól látható. Semmi tüneteim nincsenek csak fajdogalnak a melleim meg alhasi görcsök néha. Egy kicsit barnazok de szerintem nem veszesen. De ma tapasztaltam átlátszó vizszeru folyást. Remélem semmi baj nincsen. Orvoshoz még nem merek menni csak pár hét után. Remélem azer baba lesz.
2020. ápr. 2. 12:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
92%
5 napig barnáztam, amikor meg kellett volna jönnie és pozitív lett a teszt, semmiféle progeszteronpótlásra nem volt szükségem, most 13 hetes egészséges terhességem van. Nem igaz, hogy mindig kell ilyen. Ugyanakkor az ügyelet tényleg pont erre van. Te ítéled meg, hogy mész-e, sajnos tényleg kétesélyes, mert sok példa van arra is, ami velem történt, és minden rendben volt, de sajnos az ellenkezőjére is. A vízszerű folyás nem baj, terheseknél normális a bővebb folyás, ráadásul az első trimeszterben a fertőzéseket sem nagyon kezelik.
2020. ápr. 2. 14:08
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

A barnázással nem szórakozunk, az vér. A progeszterontól semmi baj nem lehet, a hiánya miatt viszont nem marad meg a terhesség.

Keress egy orvost mielőbb.

2020. ápr. 2. 14:25
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Telefonálás, e recept, kb meg sem kell mozdulni, inkább telefonálj fölöslegesen, mint ülj otthon, hogy ez semmiség és elvetélj a végén. Ennyit megtehetsz, ha babát szeretnél. Az a jobbik eset, ha semmi gond nincs, de a plussz progitól bajod nem lesz, nélküle viszont lehet baj.
2020. ápr. 2. 14:28
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Barnázás nem jó akkor sem ha abba maradt. Telefon és irány a doki!!
2020. ápr. 2. 15:27
 15/17 A kérdező kommentje:
Felhivtam és nem írnak csak úgy fel. Csak ha az állapítják meg h muszáj.
2020. ápr. 2. 17:08
 16/17 anonim ***** válasza:
Ma is barnázol még?
2020. ápr. 3. 14:05
 17/17 A kérdező kommentje:
Ma már semmi nem jött
2020. ápr. 3. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!