123466 kérdése:
Ez normális? Vagy nem vagyok terhes?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 1 hete késik a menstruációm tegnap csináltam egy tesztet és pozitív lett. Kicsit halvány de jól látható. Semmi tüneteim nincsenek csak fajdogalnak a melleim meg alhasi görcsök néha. Egy kicsit barnazok de szerintem nem veszesen. De ma tapasztaltam átlátszó vizszeru folyást. Remélem semmi baj nincsen. Orvoshoz még nem merek menni csak pár hét után. Remélem azer baba lesz.2020. ápr. 2. 12:13
1/17 anonim válasza:
Hát pedig ha pozitív a teszted és barnázol, akkor mindenképp orvoshoz kellene menni, ha akarod azt a babát!
2/17 Horaires válasza:
A barnázás vér, az baj! Arra valamit szedned kell, mindenképp vedd fel a kapcsolatot egy nőgyógyásszal.
3/17 A kérdező kommentje:
Nem nagy mennyiségbe azt mondta a b. Nom neki is volt ilyen
2020. ápr. 2. 12:35
4/17 anonim válasza:
Attól, h neki volt, az nem jelenti, hogy normális. Progeszteron pótlásra van szükséged.
5/17 A kérdező kommentje:
Most meg néztem és nincsen most barnás
2020. ápr. 2. 12:47
6/17 anonim válasza:
Az, hogy most nincs, az nem jelenti, hogy holnap nem lesz. NEkem is volt, kaptam progi pótlást, mégis beindult a szülés a 34. héten.
Gondolkodj és cselekedj felelősségteljesen.
Hívd fel a dokit, asszisztenst, mondd el mi a baj, e-receptet tudnak felírni.
8/17 anonim válasza:
Telefonálj! Oda sem kell menni, e-receptet kapsz. Bemész a patikába, megmondod, hogy szeretnéd kiváltani az e-recepted. (mert valószínű írni fognak progeszteront)
(személyi+taj kártya fog kelleni a gyógyszertárba)
9/17 A kérdező kommentje:
És ha nem az van? Ha szedem úgy akkor semmi baj nm lesz?
2020. ápr. 2. 13:50
10/17 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz, ha kapsz progi pótlást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!