Fogamzásgátlót szedek, a napokban sokat fájt a fejem, szedtem is rá nurofent. Ha terhes lennék, ezek kihatással lennének a magzatra?
megtarthatnám a babát?lehet egészséges?
van már egy kisfiam, és ugyanúgy érzem magam mikor vele lettem állapotos.
SZia!
Mennyi idős terhes lehetsz? Met ha még mondjuk a beágyazódásnál tartotok, akkor semmi gond, valamint még a megtermékenyítéstől számított 2 hétig nincs semmilyen kapcsolat a baba és a mama között. Nem vesz fel tőled semmilyen táplálékot sem. A kimaradt mensi körül tehát 14-16 nap környékén kezd kialakulni a kapcsolat, tehát ha vettél is be gyógyszert ilyankor még nincs baj. A fogamzásgátló sem hat a kicsire. Annak a tákékoztatójában benne van,hogy a terhesség kizárásáig mellőzni kell, de nem okoz gondot, nekem ezt orvos mondta.
Mondjuk a te esetedben azon van a hangsúly ,hogy mennyi idős kismama lehetsz, ha az vagy. De gondolom még ha nem vagy benne biztos, akkor semmi baj. Ha meg a gyógyszer befolyásolna valamit akkor a baba meg sem tapad...
Remélem megnyugodtál kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!