Miért félek a szüléstől?
Sziasztok. Nagyon szeretnénk kisbabát a párommal, 34 éves vagyok, ez lenne az első terhesség. Eddig eü okok miatt nem próbálkoztunk.
Viszont van egy baj: rettegek a szüléstől (szem gondok miatt sanszos h császár lenne). De annyira rettegek, hogy legszivesebben kifutnék a világból. Emiatt még nem is merünk komolyan próbálkozni.
Gondolom, ez nem normális :(
Volt valakinek ilyen gondja?
Hogy tudnám ezt legyőzni?
Azért, mert a lelked mélyén pontosan tudod, hogy nem vagy anyatípus. Ezt tisztázni kell magaddal és eldönteni, hogy meddig szivatod a világot azzal, hogy hazudsz magadnak és másoknak is.
Ilyen egyszerű.
Én már nagyon várom. Másfél hónap van hátra. Egyre nehezebben viselem.
Sose féltem tőle. Ezzel jár a gyerekvállalás.
Majdnem mindenki fél, ez normális, elvégre úgy írják le mások, higy életed legnagyobb fájdalma.
De ez változó, az én feleségem is félt (aztán szootatástól, de mindig talál valamit. ;)) és a szülés már nem is volt vészes az epegörcseihez képest...
20+ óra Vajúdás után amúgy császár lett, megkönnyebbülés volt. Ráadásul 3. nap már 75% issn helyre állt, nem volt kínszenvedés felülnie, stb
A feleségem a második gyermek esetén az első négy hónaptól fél már Csáky mert nagyon rosszul volt, a szülés sima ügy már.
A lényeg ismét : kB mindenki fél, ez normális, de valójában mindenkinél más lesz a nehéz szakasz. És ez természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!