11-16 éves korban terhesség?!
Figyelt kérdés
Mostanában 11-16 éves lányok rengetegje terhes... Pl.: Egy 15-16 éves lány alacsony vagy esetleg vékony vagy mindkettő, hogy képes ki hordani egy gyermeket?! Nincsennek veszélyesztetve hogy bele halhatnak esetleg?!2020. márc. 27. 22:12
11/13 anonim 

válasza:

154 cm 43kgval kezdtem a terhességem. Ikreket vártam. 35 héten születtek.
Egy 2000 és egy 2200gos baba is kijött belőlem.
A magasságnak és súlyának nem sok köze van ahhoz h hogy hord ki/szül meg egy gyereket...
12/13 anonim 

válasza:

Valóban nem magasság meg súly kérdése, hogy kibírsz-e hordani egy gyereket, de azért őszintén remélem nem sok ilyen agyatlan tini van, akik tizenpárévesen felcsináltatják magukat és babásat akarnak játszani..
Én egyetlen lányt ismerek, aki 16 évesen lett terhes, de szerencsére volt annyi esze és felelősségtudata, - ha már a védekezés nem ment - hogy elvetette és nem szült ilyen fiatalon, 0 Ftra a szülei nyakára és pénzére!
13/13 anonim 

válasza:

El Salvadorban az abortusz 10-50 év is börtönévekben számolva. Ott gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!