Lehetséges, hogy a barátomnak nincs előváladéka vagy csak nagyon kevés van? Ettől is teherbe lehet esni?
Figyelt kérdés
2020. márc. 26. 17:20
1/6 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek van, csak valakinek több valakinek kevesebb.
Az, hogy teherbe lehet-e tőle esni, eléggé vitatott, én nem nyilatkozom róla. Inkább úgy voltam vele, hogy amíg nem akartunk gyereket, addig mindig védekeztünk rendesen, utána meg már nem számított.
Szerintem ha nem akarsz teherbe esni inkább ne kísérletezzetek vele.
2/6 anonim válasza:
Teljesen kizárt. Az előváladék ugyanúgy szükséges a megfelelő síkosításhoz, mint a hüvelyváladek. Legfeljebb nem érzed.
A megtermékenyítéshez pedig egész pontosan egy spermium elegendő.
3/6 anonim válasza:
Teherbe lehet esni, igen. Védekezzetek, ha nem akarsz teherbe esni. A megszakítás nem védekezési módszer.
4/6 anonim válasza:
Előváladéktól is teherbe lehet esni.
5/6 anonim válasza:
Igen, lehet teherbe esni. És most ezen agyalsz. Tudom nem olcsó, de csak egy jó tanács, hogy inkább védekezzetek :) ...
6/6 anonim válasza:
Csak akkor ehetsz teherbe,ha a behatolas elott a férfi ejakualt és nem mosta meg alaposan a peniszet és nem vizelt egy jó adagot.Magaban,az elovaladekban nem lehet sperma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!