Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Több lent

Lehetek terhes? Több lent

Figyelt kérdés
Februar 5.en egyutt voltunk de kiszakadt az ovszer. Vettem be ra 24 orara 72 orasat, utana ra pontosan 1 hetre megjott az esemeny utanitol. Az esemenyt koveto 2 hetre ra es 3 hetre ra is csinaltam tesztet ami negativ lett ( de olvastam hogy nem minden esetben jelzi ki ilyen hamar). Nem erzek semmit, hanyingerem nincs es semmilyen mas tunetem, de olvastam hogy nem mindenkinek vannak tunetei. Sajnos nem tudok elmenni masik tesztet venni mert karantenban kell lennem es nem mehetek sehova.

2020. márc. 27. 12:43
 1/5 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem hogy most 19. Napja kesik. Nem tudom eldonteni hogy a 72 oras miatt van e ez
2020. márc. 27. 12:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Negatív a teszted. Nincsenek tüneteid. Véreztél is. Miért lennél terhes magyarázd már meg?
 3/5 A kérdező kommentje:
Bar eddig is volt olyan, hogy sokat kesett, majdnem minden honapban legalabb 1 hetet kesik de mar volt 3ra is pelda
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen a gyógyszer miatt. Ez egy bazi erős hormonlöket lehet 3 hónapig is kusza lesz a ciklusod. 2 es voltam.
2020. márc. 27. 12:45
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne olvasgass mindenhol ostobaságokat. Hiteles forrásból tájékozódj.
2020. márc. 27. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!