Mai nap teszteltem. De nem tudom biztosra mondani, hogy jól látom-e? Pozitív?
Elvileg a 10.dpo napon vagyok. Hőmérsékletem magasan 37.07fok
Én mintha látnék halvány 2.csíkot,de lehet hallucinálok már 😳 reggeli első vizeletből.
Köszönöm ha ránézel. ❤
Úgy néz ki lesz belőle valami :) 15-ös vagyok, örülök, ha segíthettem infókkal.
A görbéd egyébként szép, simán megfelelne babás görbének (talán tényleg az lesz :D )
Görbe vezetéshez a fertilityfriendet illetve a tervezettbaba.hu-t ajánlom, azok a legpontosabbak. 7évig sok félét próbáltam és azok a legjobbak.
A ciklus.hu mindig ment a feje után, hiába volt ovu tesztem össze vissza rakta az ovut :D Amiket használsz számomra nem tűnnek megbízhatónak.
De, ha baba lesz akkor mindegy is :D
Nagyon szorítok!
Kedves 15-ös!
Köszönöm :)
Most kezdtem csak mérni nemrég,így ajánlás alapján írtam a Kindrába es Premomba. Utóbbiba azért pluszba mert ott van ovu teszt szkennelés ami be is méri. :) ez nagy segítség volt nekem.
Így mutatja: [link]
Mai hőm a legmagasabb 37.1fok
Köszönöm az ajánlást,ha szükség lesz rá rákeresek és ott vezetem tovább. De őszintén,ha most nem jött össze akkor jó időre felfüggesztjük,legalább míg a jelenlegi helyzet(koronavírus,orvosi ellátás) kicsit biztatóbb lesz. Attól is félek hogy ha elkapom es babás vagyok nem-e veszélyes rá. :( olvastam hogy kismama korábban szülte meg a picit mindketten pozitívak voltak. :( ez most pár hete. :( esetleg vételest okoz,meg ugye lázat.
Kedves utolsó!
A KÉRDEZŐ VAGYOK csak sikeresen töröltem a fiókom. :O
Múlthéten voltam UH-on 25mm-es petezsák és 10mmes embrió. :) Szivhang jó. :)
Holnap lesz egy kontroll UH-om még írok.
Remélem szépen nőtt azóta.
KÉRDEZŐ VAGYOK.
Sajnos májusban 9 hetesen elvetéltem műtöttek. :(
Lelkileg nehezen álltam talpra.
Most jan 2re nem várom... és ma a 10.dpom van halvány pozival ha jól látom. (Ismét sietős tesztelő vagyok) 🙈
Ha erősödik írok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!