Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mai nap teszteltem. De nem...

Mai nap teszteltem. De nem tudom biztosra mondani, hogy jól látom-e? Pozitív?

Figyelt kérdés

Elvileg a 10.dpo napon vagyok. Hőmérsékletem magasan 37.07fok

Én mintha látnék halvány 2.csíkot,de lehet hallucinálok már 😳 reggeli első vizeletből.

Köszönöm ha ránézel. ❤

[link]

2020. márc. 26. 12:36
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
53%
Kérdező, belinkelnéd a hőgörbéd? Köszi
2020. márc. 26. 15:01
 12/31 anonim ***** válasza:
69%
De ha ma vagy 10. Dpon hh holnap fog megjonni? Neked nem 14 nap a luteális szakadzod? Ha csak 11 az nagyon kevés
2020. márc. 26. 15:03
 13/31 A kérdező kommentje:

11-es küldöm

[link]

Premom szerint 10.dpon vagyok. Itt ugye az lh teszteket vette figyelembe. 28 napos a ciklusom mégis 30-al nézi az ne zavarjon meg.

Márc 16án volt lh csúcs,másnap együtt voltunk.

12-es (így jön ki a 14napom)

Kindara pedig 13.dpoval számol.

Az így néz ki.

[link]

2020. márc. 26. 15:11
 14/31 A kérdező kommentje:

Kindara linkje rossz.

Itt a jó

[link]

2020. márc. 26. 15:13
 15/31 anonim ***** válasza:
89%

Kedves kérdező.

Ha ma a 10. dpo-n vagy, akkor még van 4 napod a nem vártig, de minimum kettő. 11 napos luteálissal már majdnem lehetetlen teherbe esni... orvosi segítség szükséges.

A luteális szakasz állandó!!! Lehet 12-16 nap. Pl, ha a tied 14 akkor néha lehet 13 vagy 15 napos.

De ha 11 vagy annál kevesebb, akkro nem tud megtörténni a beágyazódás. Tehát biztos, hogy nem holnapra várod. Ha meg még is megjön holnap keress fel egy orvost, mert nem fogsz egykönnyen teherbe esni.

A teszteden látszik a második csík, de mivel mensi előtt vagy bármi lehet. Nekem ilyen volt sikeres terhességnél mint a tied, de volt már ilyenem kémiai terhességnél is.

A lényeg, hogy nem holnapra várod, és reméljük baba lesz a dologban :D

Bocsi az egészet nem kioktatásnak szánom, csupán leírtam a tényeket, mert úgy érzem kicsit képzavarban vagy. :)

Sok sikert!

2020. márc. 26. 15:50
 16/31 anonim ***** válasza:
85%
Jól írja az előző válaszoló. Én vagyok az aki kérte a hőgörbéd és az is aki mondta h biztos a 10. Dpon vagy e. Szóval igen van vmi halvány a teszteden de a nemvártad csak hétfőn lesz. Két naponta tesztelj és ha erősödik jó eséllyel nem kémiai lesz
2020. márc. 26. 16:01
 17/31 A kérdező kommentje:

Kedves 15-ös!

Nem vettem,kioktatásnak sőt örülök,hogy ilyen jól leírtad. Még csak 2. ciklust hőmérőzöm,februárba kezdtem. Tudom ez nem lehet ok amiért ennyi butaságot írtam. :/ A 10.dpot és hogy holnap kellene megjönnie.

Szerinted a Premom vagy a Kindara a pontosabb dpo napot tekintve?Hőgörbe alapján,vagy az ovu teszt...

Ha Kindarát veszem alapul akkor holnap vana 14.dpo napom.

De a hőgörbe talán a mérvadó,hisz az ovu tesztnél számít,hogy tényleg pont akkor teszteltem-e amikor lg csúcsom volt. Írta valaki hogy neki reggel volt így az esti teszteléssel sokszor lemardat róla.

Idén eddig csak pontosan 28napos ciklusaim voltak,de megnéztem decemberben volt egy 31napos...szóval nem kizárt,hogy hosszabb lesz ez is.

2020. márc. 26. 16:15
 18/31 A kérdező kommentje:

16-os

Köszönöm,igen.

Korán teszteltem,csak türelmetlen vagyok mint mindenki aki babát szeretne :D 2 naponta tesztelek,ha kibírom,hogy holnap ne :)

2020. márc. 26. 16:17
 19/31 anonim ***** válasza:
53%

Tesztelhetsz holnap is, senki nem szólhat bele 🤔

Ha már korábban teszteltél így pláne jó ha minden nap csinálsz, mint az Lh tesztnél.

Én is látom amit te, drukkolok! Szerintem baba lesz 🤞😊

2020. márc. 26. 19:24
 20/31 anonim ***** válasza:
53%

Szia!

Ha márc.16.-án volt LH csúcs, akkor ma még csak a 9.dpo-n vagy.

Drukkolok! 🍀

2020. márc. 26. 22:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!