Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

19-én a párom beakarta nekem rakni de túl száraz voltam így nem ment neki max pár mm

Előtte nem vertem ki neki és tudtommal előváladéka sem volt.

2020. márc. 23. 17:12
 1/2 anonim ***** válasza:
74%

Igen lehetsz. Akkor is lehetsz ha épp csak berakta. Azt meg honnan tudod hogy nem volt előváladéka?

Te megint az a felelőtlen kislány vagy aki a múltkor is ezt kérdezte?

2020. márc. 23. 17:18
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan, hogy nincs előváladék. Valamennyi mindig van, csak valakinek több, valakinek kevesebb.

További kérdések elkerülése végett: nem egyszer távozik, folyamatosan. Nem elég, ha valaki egyszer behatolás előtt letörli, mert utána is megjelenik megint.

Javasolom, hogy veszélyes kísérletezgetés helyett inkább csak ismerkedjetek egymás testével, tanuljátok meg, hogy mi az az előjáték. Védekezzetek rendesen. Akkor nem kell félned a terhességtől, és még élvezetes is lesz a szex.

2020. márc. 24. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!