Lehetek terhes?
Nagyjabol 2 hete volt megszakitasos nemi aktusom. A napokban kellene megjonnie de sajnos nem tudok a menstruaciomra alapozni, sosem volt rendszeres a ciklusom.
Par napja elkezdtem furcsan erezni magam, elkezdtek alhasi gorcsok jelentkezni, eloszor azt hittem, hogy meg fog jonni de aztan ereztem, hogy ezek masfajta gorcsok. Tompabb es csak rovid ideig jelentkezik, utana elmulik majd megint elojon. Ha menstrualok akkor az elso par napban folyamarosan gorcsol a hasam, nem mulik el. Aztan elkezdtem napkozben emelyegni es ekkor kezdtem el nagyon aggodni. Rogton elszaladtam venni egy terhessegi tesztet de negativ lett az eredmeny. Szerintetek lehetek terhes?
Koszonom a segitseget elore is!
24/L

"Nagyjabol 2 hete volt megszakitasos nemi aktusom."
Akkor lehetsz terhes.
"A napokban kellene megjonnie de sajnos nem tudok a menstruaciomra alapozni, sosem volt rendszeres a ciklusom."
Ha nem rendszeres a vérzésed, honnan tudod, hogy a napokban kell megjönnie?
Tesztelj pár nap múlva ismét. A megszakítás nem védekezés! Légyen eszed ennyi idősen.

Koszonom mindenkinek a valaszokat!
2# Mult honapban 25-en jott meg igy ebbol indultam ki, hogy nagyjabol mostanaban kellene. Voltam mar ezzel a problemammal nogyogyasznal, de azt mondta, hogy teljesen egeszseges vagyok, egyszeruen van akinek csak nem all be rendszeresen.
Tudom, hogy a megszakitas nem vedekezes, soha tobbet nem csinalok ilyen hulyeseget :(
Csak azert irtam ki a kerdest mert szerettem volna picit megnyugtatni magam, egesz hetvegen nagyon ideges voltam emiatt a negativ teszt ellenere is :/
Mindenesetre az elso dolgom lesz holnap felhivni az dokit!
Halistennek megjott!
De koszonom mindenkinek a valaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!