Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kesik 2 hete megsem vagyok...

Kesik 2 hete megsem vagyok terhes, vervetel volt, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most meg dokihoz sem tudok menni.van igy ovulaciom?vagy amkg nem jon meg eselyem nincs teherbe esni?ti mit tennetek? Varnatok amig megjon vagy keresnetek valami magan dokit?
2020. márc. 18. 21:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj magándokihoz nehogy vmi baj legyen!
2020. márc. 19. 05:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha nincs semmi bajod, azon kívül, hogy nem jött meg, nem fáj semmid akkro fölösleges rohanni dokihoz, ha nagy baj miatt lenne akkor barnáznál vagy valami erős fájdalom lenne.

Van mikor kimarad egy ciklus, ovu mentes hónap, teljesen egészséges normális dolog.

Van akinek néha valamiért 40+ napos ciklusa lesz, akkor is, ha épp addig napra pontos volt.

Ha a következő mensi is kimarad, akkor már érdemes dokihoz menni, hogy megnézzen és adjon gyógyszert ami meghozza. A mostani helyzetre tekintettel, amig nem fáj vagy vérzik az ember, nem rohannék dokihoz egy elmaradt mensivel.

Minden jót!

2020. márc. 19. 11:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Ovulációs tesztet drogériában is tudsz venni ha tudni akarod van-e.
2020. márc. 19. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!