Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
A ciklusom 15. napján ovuláltam elméletileg, és aznap a barátommal óvszer nélkül szexeltünk, de nem ment el belém. (utána felhúzta) Majd március 13-án volt egy kis vérzésem (előtte futottam 4,5 km-t, ami az eddigi leghosszabb táv amit egyben futottam), azt hittem h megjött, hiszen picit nagyobb adg, piros vérzés volt. De mégse. Rá 2 napra volt barnás folyásom. Most a ciklusom 27. napjánál tartok, elvileg 19-én kell h megjöjjön. De sose volt még ilyen, hogy véreztem volna egy napig. Lehetek terhes? (tesztelni nem merek egyedül, a barátom meg másik városban lakik, és mindketten próbáljuk tartani a #maradjotthon -t)2020. márc. 17. 20:09
1/5 anonim válasza:
Valamennyi esélyed van rá,bár nem túl sok.Miért nem mersz tesztelni egyedül? Csakis azzal mehetsz (nagyjából) biztosra. Menj el egy drogériába és vegyél pár tesztet,aztán használd pár nap múlva....
2/5 A kérdező kommentje:
Félek attól, hogy pozitív. Anyukám meg nem nagyon preferálná ezt az egész dolgot. Egyetemisták vagyunk a barátommal, anyagilag nem engedhetnénk meg magunknak egy babát. Tudom, hogy hülyék voltunk, de ez mindenkivel előfordul néha. Plusz sajnos anyukám nem az a támogató típus. Ha pedig egy pozitív tesztet kapok, akkor nekem arra van szükségem, hogy valaki magához szorítson, és azt mondja h nem lesz semmi baj. Nem pedig lebaszás a vágyam.
Illetve 3 napja iszok cickafark teát naponta 1-2 bögrével, hátha megjön.
2020. márc. 17. 20:44
3/5 anonim válasza:
Ha az együttléttől nem féltél akkor attól se félj hogy csinálj egy tesztet egyedül és ha nem akartok babát ügyeljetek a biztonságta. Ha pedig pozitív a teszt de nem tudod/ akarod felnevelni örökbe is adhatod. Hidd el rengeteg pár van akinek nem lehet gyereke és boldogan örökbefogadná.
4/5 A kérdező kommentje:
Örökbe nem szeretném adni. (nem is lenne szívem) Ha kihordom, akkor a barátommal fel is neveljük, csak nyilván akkor nekem az egyetem bukta lenne. És jelenleg úgy gondolom, hogy a tanulmányok fontosabbak, hogy később a családomnak mindent meg tudjak adni.
2020. márc. 17. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!