Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehet e terhesség?

Cica1403 kérdése:

Szerintetek lehet e terhesség?

Figyelt kérdés
A ciklusom nem rendszeres,az elmúlt hónapok 30-31-33-32-42,múlt hónapban elkezdtem ovu tesztet csinálni a ciklusom 11 napjától egész a 20.ig bár erősödött a teszt csík pozi nem lett,aztán el kellett utaznom így nem tudtam folytatni viszont volt 2 napig utána hasszurka tehát lehet volt ovum ez esetben (márc 6-8) között valamikor, a naptaram 33 napra számolta ki ezt a ciklusom ma lenne a nemvart napja,viszont ma a 3 napja ritkán pecsetelgetek de inkább barnás/enyhén rozsaszines törlésekor, a fehérnemuig el sem jut,ma reggeli teszten negatív, szerintetek reménykedhetek H baba miatt van a pecseteles, a mindjárt megjön érzés megvan kb 5 napja de par csepp halvány rózsaszín valadek volt csupan
2020. márc. 17. 09:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hormonzavarod van. Ezért az össze vissza ciklus és a barnàzàs.
2020. márc. 17. 09:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Eddig sohasem volt pecsetelo verzesem/barnazas a mensi utolsó napján volt hasonló de akkor is több, tervezzük a babát kb 10 hónapja probalkozunk, előtte voltam dokinál mondtam neki H nem teljesen rendszeres bár akkor 30-33 napra jött, tavaly egyszer volt 42...a doki azt mondta 30-33 rendben van, hát nem tudom, vagy jönne meg rendesen vagy lenne pozi a teszt a bizonytalanság rossz, meg várok pár napot hátha megjön aztán megyek újra nogyogyaszhoz, esedékes újra úgyis a kontroll, csak kíváncsi vagyok a tapasztalatokra hátha volt még valaki így mégis lett baba
2020. márc. 17. 09:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor most van hormonzavar. Az is indul valahonnan. A rózsaszín meg a barna is vér. Nem vagy terhes.
2020. márc. 17. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!