Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik most tervezik a babat,...

Akik most tervezik a babat, halasztjatok a COVID miatt?

Figyelt kérdés
Mi is szeretnenk babat, nem szivesen tolnam, de nem tudom milyen allapotban lesz az egeszsegugy a kovetkezo honapokban. Kivancsi lennrk masok velemenyere.

2020. márc. 14. 08:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
23%
Nem. Luxus lenne halasztani, igy is mar 3 eve probalkozunk, es fiatalabbak nem leszunk.
2020. márc. 15. 14:24
 22/25 anonim válasza:
84%

Ha még csak tervezés alatt van, én halasztanám.

Legfőképpen nem a betegség miatt, hanem a felmérhetetlen gazdasági károk miatt, a bizonytalanság..

Turizmus, kultúrális- és szórakoztatóhelyek illetve vendéglátás nagyrésze kampó, és még ki tudja mi fogja ezt követni. Munkahelyek szűnnek meg, vagy ha nem is, kênyszerszabadságra küldik az alkalmazottakat, fizetést csökkentenek. Én kivárnám a végét..

2020. márc. 15. 19:19
 23/25 anonim ***** válasza:
84%
Most kezdtünk próbálkozni márciusban, de megjött és örülök, hogy ilyen helyzetben nem sikerült elsőre. Most várunk egy-két hónapot
2020. márc. 18. 13:02
 24/25 anonim ***** válasza:
Nekem több vetélésem volt, és most derült ki mi okozza, már próbálkozhatnánk is, örülnék a pozitív tesztnek, de szoros kontrollra szorulok, nem tudom ha kell akkor lesz-e minden
2020. márc. 30. 19:21
 25/25 anonim ***** válasza:
Mi megbeszéltük, hogy szünetet tartunk, de addigra már, mint kiderült, "késő" volt....
2020. márc. 30. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!