Milyen esélyekkel lehetek terhes, ha ovuláció előtt
néhány nappal szexeltem védekezés nélkül?
Figyelt kérdés
Február legvégén menstruáltam, kb. a ciklusom 10-12. napja környékén lehetek, és elég szabályosal, 28-29 naposak a ciklusaim.
Sajnos a nagy rohanásban nem írtam fel a naptáramba a menszeszem időpontját, csak a januárit tudom.
Megszakításos módszerrel szexeltünk pénteken, nem élvezett el bennem a párom.
Holnap lenne lehetőségem 72 órás tablettát venni, szerintetek ez már késő?
2020. márc. 8. 23:14
1/6 anonim válasza:
Mi tizenéve megszakítással vagyunk együtt, nem lett belőle baba, viszont fél éve szeretnénk, hogy legyen de nem sikerül. Remélem a kettő nem függ össze! Egyébként ha időben kiveszi sztem nem lett gond, én ezért nem szaladnék tablettáért!
2020. márc. 9. 04:06
2/6 anonim válasza:
Megszakítással? Kb annyi, amire én biztosan nem vennék be tablettát. 12 éve kizárólag megszakítást alkalmazunk, 3 tervezett és azonnal fogant gyermekünk van, szóval nincsenek teherbe esési gondjaim. Nyugodtan jöhetnek a lepontozók, de én bizony nem dobnék magamra hormonális atombombát egy megszakításos aktus miatt.
2020. márc. 9. 06:11
3/6 anonim válasza:
Mi egyszer szexeltünk megszakítással, kb. a 9. napon, mert á, úgyse lesz baba, de ha lesz, az se baj. Lett egy lányunk.
2020. márc. 9. 10:56
4/6 anonim válasza:
De kérdező ha nem akartok gyereket miért nem védekeztek? Ezt sose fogom megérteni. És igen késő... számold ki, a 4-5 nap hány óra. Ha több mint 72 akkor logikusan késő
2020. márc. 9. 11:37
5/6 paradicsom31 válasza:
Én mondjuk mennek tablettáért, az biztos, mivel úgy érzem, hogy nem állok jelenleg készen saját gyermekre :)
Ez a megszakításos módszer érdekes, mert ismerek olyat, aki 10 éve így csinálja, és nem lett baba, viszont olyat is ismerek, akinek egyből összejött.
Ha nem gáz nektek most egy baba, akkor hagyd a tablettát, de ha nem szeretnétek, és biztosra akarsz menni, akkor vedd a fáradtságot, és menj el orvoshoz kiíratni :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!