Káprázik a szemem? Megnézi valaki a tesztem?
2020. márc. 8. 11:17
52/58 A kérdező kommentje:
😄 hihetetlenek vagytok. Ennyi duzzogó nőt. Attól mert szerettétek volna hogy negatív legyen a tesztem terhes vagyok. Biztosan bosszantó de így van. Orvosnál is voltam, megerősítette. Nem értelek titeket.
2020. márc. 12. 17:57
54/58 anonim 

válasza:

Ezesetben gratulálok, bár nem tudom, orvos hogy állapít meg egy 5 hetes (se) terhességet, de tudom, a kákán is a csomót ;)
55/58 A kérdező kommentje:
Az orvos szerint valószínűleg nem pont középidőben fogant. Vérvételt csináltak, meg vizsgálat volt. Persze jövőhétre vissza hívott a doki. De ultrahangon is láthattam. Már nem vérzek. Doki szerint sok ilyen van, nem feltétlen jelent gondot a terhesség korai szakaszában a vérzés. Valószínűleg utoljára még megjött. De nagyon rendes orvoshoz kerültem. Az értékeim jók, jövő héten már a doki szerint halljuk majd a szívdobogást is. Minden értékem jó. Persze 12dik hétig bármi történhet. De ezen ne aggódjak, azt tanácsolta, nem lesz semmi baj. 😊
2020. márc. 12. 18:37
56/58 anonim 

válasza:

Gratulálok kérdező :)
Sok egészséget kívánok nektek!
57/58 anonim 

válasza:

Szerintem senki sem duzzog, csak véleményt írt. Remélem, hogy tényleg sikerült, ez esetben gratulálok.
58/58 anonim 

válasza:

Szia kérdező hogy vagytok? Remélem minden rendben veletek🙏🤞😚
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!