Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Káprázik a szemem? Megnézi...

Káprázik a szemem? Megnézi valaki a tesztem?

Figyelt kérdés

Dm-ben vásárolt teszt, 25ös érzékenységű.

[link]

[link]

2020. márc. 8. 11:17
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
89%
Az a tesztcsík HELYE, basszus... Ott jönne ki, HA pozitív lenne.
2020. márc. 8. 16:45
 32/58 anonim ***** válasza:
76%
Az ég világon semmilyen második halvány csík nincs, ez totálisan negatív! Ha terhes vagy, nem kell majd nagyítóval keresni, mert egyértelműen látszódni fog!
2020. márc. 8. 16:53
 33/58 anonim ***** válasza:
67%
19, a sok bunkó? Azokra gondolsz, akik poénból, szemétségből vagy buta együttérzésből csakazértis látják a nem létező csíkot?
2020. márc. 8. 17:02
 34/58 anonim ***** válasza:
72%
Teljesen negatív az összes teszted,nincs ezeken mit nézegetni!
2020. márc. 8. 18:16
 35/58 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ez a csík helye egyelőre, de csinálnék érzékenyebb tesztet. Ennél a tesztnél sokszor látszik a csík helye.
2020. márc. 8. 18:58
 36/58 anonim ***** válasza:
95%
19! Tévedsz! Nekünk például 3 évig nem jött össze, rengeteg tesztet csináltam és nagyon sokszor volt ilyen a tesztem, mint a kérdezőnek, majd előbb-utóbb én is megtanultam, hogy az a tesztcsík helye. 8. dpo-n nem is lehet más! Együttérzésből ilyen korán nem fogom azt írni, hogy halványan ott van, mert még hcg sincs a szervezetében. Persze attól még lehetsz terhes, kb. egy hét múlva tesztelj, akkor már biztosat mutat és nem kell itt kérdezgetni, ha nem tetszenek a várhatóan és szerintem érthetően nem kedves kommentek.
2020. márc. 8. 20:15
 37/58 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ. Fogok más fajta tesztet is venni. Tegnap kellett volna megjönnie. Így ott kezdődik, hogy ma kb a 15dik dpo-nál tartok.
2020. márc. 8. 20:47
 38/58 anonim ***** válasza:
83%
A sok bunko=aki nem bírja ki, hogy ne fűzzön hozzá valami bántót. Én sem látom a második csíkot, mégsem rúgok bele a kérdezőbe. Lehet lepontozni nyugodtan, de elég szomorú, ahogy itt az emberek beszélnek egymással. Kíváncsi lennék, hogy arcukat vállalva is ilyen humor-heroldol lennének-e.
2020. márc. 8. 20:58
 39/58 anonim ***** válasza:
88%
Sajnos ez a teszt ilyen :( tapasztalat
2020. márc. 8. 22:06
 40/58 anonim ***** válasza:
91%
Bocsánat, akkor vmit félre értettem. Viszont ha a 15. Dpo-n vagy, akkor főleg kellene már vminek látszani a teszten. De az is lehet, hogy később fogant és azért nem mutatja még. Pár nap múlva ismételj, ha nem jön meg.
2020. márc. 8. 23:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!