Káprázik a szemem? Megnézi valaki a tesztem?
2020. márc. 8. 11:17
31/58 anonim 

válasza:

Az a tesztcsík HELYE, basszus... Ott jönne ki, HA pozitív lenne.
32/58 anonim 

válasza:

Az ég világon semmilyen második halvány csík nincs, ez totálisan negatív! Ha terhes vagy, nem kell majd nagyítóval keresni, mert egyértelműen látszódni fog!
33/58 anonim 

válasza:

19, a sok bunkó? Azokra gondolsz, akik poénból, szemétségből vagy buta együttérzésből csakazértis látják a nem létező csíkot?
34/58 anonim 

válasza:

Teljesen negatív az összes teszted,nincs ezeken mit nézegetni!
35/58 anonim 

válasza:

Szerintem ez a csík helye egyelőre, de csinálnék érzékenyebb tesztet. Ennél a tesztnél sokszor látszik a csík helye.
36/58 anonim 

válasza:

19! Tévedsz! Nekünk például 3 évig nem jött össze, rengeteg tesztet csináltam és nagyon sokszor volt ilyen a tesztem, mint a kérdezőnek, majd előbb-utóbb én is megtanultam, hogy az a tesztcsík helye. 8. dpo-n nem is lehet más! Együttérzésből ilyen korán nem fogom azt írni, hogy halványan ott van, mert még hcg sincs a szervezetében. Persze attól még lehetsz terhes, kb. egy hét múlva tesztelj, akkor már biztosat mutat és nem kell itt kérdezgetni, ha nem tetszenek a várhatóan és szerintem érthetően nem kedves kommentek.
37/58 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ. Fogok más fajta tesztet is venni. Tegnap kellett volna megjönnie. Így ott kezdődik, hogy ma kb a 15dik dpo-nál tartok.
2020. márc. 8. 20:47
38/58 anonim 

válasza:

A sok bunko=aki nem bírja ki, hogy ne fűzzön hozzá valami bántót. Én sem látom a második csíkot, mégsem rúgok bele a kérdezőbe. Lehet lepontozni nyugodtan, de elég szomorú, ahogy itt az emberek beszélnek egymással. Kíváncsi lennék, hogy arcukat vállalva is ilyen humor-heroldol lennének-e.
39/58 anonim 

válasza:

Sajnos ez a teszt ilyen :( tapasztalat
40/58 anonim 

válasza:

Bocsánat, akkor vmit félre értettem. Viszont ha a 15. Dpo-n vagy, akkor főleg kellene már vminek látszani a teszten. De az is lehet, hogy később fogant és azért nem mutatja még. Pár nap múlva ismételj, ha nem jön meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!