Káprázik a szemem? Megnézi valaki a tesztem?
2020. márc. 8. 11:17
22/58 anonim 

válasza:

Ne haragudj kérdező, de az összes általad feltöltött képen egyértelműen negatív teszt látható. A hiba nem bennünk van.
23/58 A kérdező kommentje:
Én még mindig nem azt sérelmezem, hogy valaki negatívnak látja a tesztem. Ezt előzőleg ki is fejtettem. Ez még negatív. Ami kétely között hagy engem az az, hogy van ott egy halvány árnyékszerű vonal. Aki sokat tesztel az szerintem tudja, hogy mi az a full negatív, mikor fény felé forgatva sem csillan meg egy halvány vonalka. Meglep, hogy van egy tesztem amit nem kell forgatni. A kérdés ezért íródott ki.
2020. márc. 8. 15:24
24/58 anonim 

válasza:

Nincs ott semmi. Hét évig tesztelgettem, hiába, de soha nem láttam oda azt, ami nem volt ott. Nehéz, szomorú, fájdalmas, de nem legyél hülye.
25/58 anonim 

válasza:

Lehet nekem is szemész kell de a később feltöltött tesztek közül a felsőn mintha sejlene valami.Vegyél facelle tesztet, az érzékenyebb mint ez.Sok sikert!
26/58 anonim 

válasza:

Az egyik nagyon halvány, 2 nap múlva ismételj.
27/58 anonim 

válasza:

A 2.kettőn nagyon halványan tényleg látszik valami. De ez a teszt nem a legjobb. Próbáld meg másfajtával!
29/58 anonim 

válasza:

Én is látom halványan amire gondolsz 🤞🙏🍀
30/58 anonim 

válasza:

Nekem is halvány volt, nézd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!