Mikor érdemes az összebújás?
Az lh tesztem ma lett full pozitív. Ilyenkor akkor ma és holnap, holnapután érdemes összebújni? Előtte 2-3 naponta voltunk együtt.
Lh tesztem:
jaj azért kíváncsi lennék, hogy mennyi idő után jött össze azoknak akik jönnek a spermadonor szöveggel.
Nem , nyilván nem spermadonorként néz a párjára a kérdező, de azért mégis..van akinek nem jön össze csak úgy ukmukfuk...nyilván legalább ennyit megtesz az ember lánya ilyenkor, hogy figyelembe veszi, hogy mikor van a peteérése.
Annyi , hogy szerintem a lényeg, hogy kb 2 naponta legyetek együtt ha tudtok és akkor tuti benne lesz az ovuláció napja.
Mi is nyilván csak akkor bújtunk össze amikor kedvünk volt, de tudjátok vannak emberek akik ahogy telnek a hónapok egyre jobban elkezdenek aggódni, hogy mégis mi lehet a baj, és bizony egy idő után már lehet, hogy nem csak akkor bújsz össze a pároddal amikor éppen kedved szottyan...no meg különben is, szokták volt mondani evés közben jön meg az étvágy..:D most miért is lenne akkora baj, ha ebből az evésből még egy kis gyümölcs is születne..:P
Anikó mindent bele! A rosszindulatú hozzászólokkal meg ne foglalkozz!
Szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!