Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor érdemes az összebújás?

Mikor érdemes az összebújás?

Figyelt kérdés

Az lh tesztem ma lett full pozitív. Ilyenkor akkor ma és holnap, holnapután érdemes összebújni? Előtte 2-3 naponta voltunk együtt.

Lh tesztem:

[link]

2020. márc. 7. 11:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%
Ma es holnap is erdemes, ha jol esik. 🙂
2020. márc. 7. 14:43
 12/18 anonim ***** válasza:
71%

jaj azért kíváncsi lennék, hogy mennyi idő után jött össze azoknak akik jönnek a spermadonor szöveggel.

Nem , nyilván nem spermadonorként néz a párjára a kérdező, de azért mégis..van akinek nem jön össze csak úgy ukmukfuk...nyilván legalább ennyit megtesz az ember lánya ilyenkor, hogy figyelembe veszi, hogy mikor van a peteérése.

Annyi , hogy szerintem a lényeg, hogy kb 2 naponta legyetek együtt ha tudtok és akkor tuti benne lesz az ovuláció napja.

Mi is nyilván csak akkor bújtunk össze amikor kedvünk volt, de tudjátok vannak emberek akik ahogy telnek a hónapok egyre jobban elkezdenek aggódni, hogy mégis mi lehet a baj, és bizony egy idő után már lehet, hogy nem csak akkor bújsz össze a pároddal amikor éppen kedved szottyan...no meg különben is, szokták volt mondani evés közben jön meg az étvágy..:D most miért is lenne akkora baj, ha ebből az evésből még egy kis gyümölcs is születne..:P

2020. márc. 7. 18:58
 13/18 anonim ***** válasza:
89%
amúgy wáuu bár nem értek az lh tesztekhez, de ez szée erős csík lett. Én még csak egyszer csináltam, de az nem lett ilyen erős.
2020. márc. 7. 19:00
 14/18 anonim ***** válasza:
29%
#12! Van olyan gyermekünk is, akire 6 évet vártunk és olyan is, aki első hónapban megfogant. Csak és kizárólag akkor szeretkezünk, amikor kívánjuk egymást, ugyanis nem gyereket gyártunk, hanem házaspár vagyunk, akik szeretik egymást és ajándékként örülnek a gyermekeknek.
2020. márc. 7. 20:25
 15/18 anonim ***** válasza:
11%
Nem időzített szex, csak ha valaki gyereket szeretne mindent megtesz érte ,csak egy példa nálunk most 6 napig a doki meg is mondta ne legyünk együtt miután adta a repeszto injekció adott zöld utat !
2020. márc. 7. 22:20
 16/18 anonim ***** válasza:
32%
14-es! Lelked rajta, hogy csináltad, de miért kell undoknak és rosszindulatunak lenni azzal aki másképp gondolja?
2020. márc. 7. 22:38
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Abban, hogy “amikor kívánjátok”, mi a rosszindulatú?
2020. márc. 8. 02:04
 18/18 anonim ***** válasza:
40%

Anikó mindent bele! A rosszindulatú hozzászólokkal meg ne foglalkozz!

Szorítok!

2020. márc. 8. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!