Valaki rendelt màr a fertinet.hu-ról ovu tesztet? A drogèriàsakhoz kèpest jó àrban vannak. Èrdemes rendelni? Megbízható tesztek?
Figyelt kérdés
2020. márc. 2. 14:40
1/9 anonim válasza:
Én már igen, nincs rossz tapasztalatom vele. Szépen mutatta a tizes az LH csúcsot, láthatóan erősödött és utána egyértelmű pozitív volt.
2/9 anonim válasza:
Lh teszt jo. Hcg nem olyan erzekeny, mint egy dragabb 10-es
3/9 anonim válasza:
Nekem az lh teszt nem volt jó, a fastest.hu-s ovuteszt vált be nekem.
4/9 AkireM válasza:
Nekemse mutatott semmit sajnos :( mar azt hittem velem van a baj ... aztan pozitiv let a hcg tesztem :)
Van akinek mukodik vagyunk paran akiknem sajnos nem...
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat 😊
Teszek egy próvát, hátha mutat valamit 😊
2020. márc. 2. 21:00
7/9 anonim válasza:
Én rendeltem, nem mutatta az ovut, míg más igen. A terhestesztjei viszont mind álpozitívak voltak.
8/9 A kérdező kommentje:
Rendeltem 10est, meglátom milyen lesz. Ha nem válik be rendelek a többi oldalról. Mondjuk az lenne a legjobb, ha lenne egy pozi hcg, akkor nem kellene az lh tesztel foglalkozni 😀
2020. márc. 3. 09:03
9/9 A kérdező kommentje:
Rendeltem a tesztfutártól is, majd összehasonlítom őket😊
2020. márc. 3. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!