One step tesz mennyire megbízható?
Figyelt kérdés
Csatolok képet.
Ahogy megszáradt, még ennyire se látszik.
Keddre nemvárom.
A felső tegnap délutáni, az alsó ma reggeli.
2020. febr. 2. 20:47
3/14 anonim válasza:
Sajnos a one step egyáltalán nem megbízható. Nekem volt már ilyen és sajnos nem volt baba. Remélem, hogy neked másik csomagból küldték, és megbízható lesz! :)
4/14 anonim válasza:
Ebből még kisülhet vmi Jó! 🙂 Drukkolok
5/14 anonim válasza:
Nekem a második már jónak tűnik, mármint pozitív. Szurkolok :)
6/14 anonim válasza:
Utálom a One stepet, én ha jól emlékszem, 20-20 db-os csomagot rendeltem 10-es és 25-ös tesztekből és az összes ilyen lett, mint neked, közben pedig nem voltam terhes. A második alkalommal már direkt megcsináltuk a férjem vizeletével is és az övé is ilyen lett! Sőt, ovutesztem is volt One step, az meg sosem lett pozitív, mikor a többi fajtán már virított a két egyforma erős csík! Ne áltasd magad ezzel a sz.rral, vegyél egy normálisat szerintem. Az internet tele van azzal, hogy mennyire rossz minőségű ez a márka, nem véletlenül.
7/14 anonim válasza:
Nekem nem vált be, lett ilyen tesztem, mind neked, de nem voltam terhes.
Ha erősödik, nyilván az jó jel, de még ne éld bele magad. (a one step ovu tesztje viszont bevált, míg a HCG tesztje ócska)
29N
8/14 anonim válasza:
Nekem bevált ez a teszt, sose volt ilyen szellemcsíkos és az ovu teszt is pozitív mikor kell. Nem mindegy honnan rendeled gondolom. Ugyan még nem voltam terhes soha, úgyhogy nem tudom milyen az extra halvány pozitív, de sose látszott ennyire a második csík pedig jóideje használom. Ha időn belül kijött akkor szerintem pozitív. Drukkolok :)
9/14 anonim válasza:
Kedves kérdező,
Teszteltel meg azóta?
10/14 A kérdező kommentje:
Majd pénteken fogok
2020. febr. 5. 07:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!