Megbízható a negatív terhességi teszt ilyenkor?
A terhesség alatti menstruáció nem létezik. Vérzgetés lehet, de az nem menstruáció, ugyanis akkor a méhnyálkahártya is leválik.
Kérdező, ha menstruációd megvolt, tesztek is negatívak, tuti, hogy nem vagy terhes.
#4 Azért nem csak itt... Én a gyakorikérdéseken kívül is egy létező személy vagyok :-D De 3.terhességemnél 3 esedékes menszi alatt is vérzésem lépett fel, nem is kevés... Értelemszerűen nem menszi volt, de ha nem tudok róla, hogy terhes vagyok, simán hihettem volna annak. Azt persze hozzáteszem, hogy ez extrém ritka eset és még az orvosom sem tudta az okát megmondani, de kórházban is feküdtem 18 hetesen vérzés miatt. Véreztem 4,5,8,12 hetesen is. Nem keveset.
Ettől függetlenül: kérdező, hogyha Neked megjött és a teszt is negatív, akkor nem vagy terhes. Az én esetemben a vérzés ellenére is erősödő terhességi teszteket produkáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!