Ireallydontknow kérdése:
Segítséget kérnék! Nem várt utáni 6 napon vagyok és mai teszt negtiv viszont a reggeli hőm stabil 37, van remény? Ciklusaim 28 naposak és mindig pontos. Terhességi tünetem nem igazán van inkább a fáradtság jellemző, ma napon lett érzékeny mellem.
Figyelt kérdés
2020. jan. 26. 01:59
1/9 TappancsMancs válasza:
A Gyerekvállalás kategóriában találod meg azokat, akik kenik vágják ezt a témát.
A legjobbakat!
2/9 anonim válasza:
pontos 28 napos ciklusnál 6 nap késéssel szinte kizárt, hogy ne mutassa ki a teszt...persze előfordulhat, de pontos ciklusnál pont teherbeeséskor csúszna el a 10-20 éve pontos peteérés... valljuk be minimális az esélye.
Legaláb egy halvány pozi teszt már lenne. Sajnálom én személy szerint ilyen tények mellett nem reménykednék.
Drukkolok, hogy ne legyen igazam.
3/9 anonim válasza:
Nekem csak az lett biztos hogy pozi lett a teszt es doki. Mar egzáltalán nem néztem a homet meg semmit.Hajlamosak vagyunk bekeépzelni dolgokat.
4/9 anonim válasza:
Hő akkor is fennt marad ha nem vagy terhes amíg termelődik a progeszteron és nem jön meg. A terhességet terhességi teszt állapítja meg.
5/9 anonim válasza:
Végig mérted? Nem lehet, hogy később volt az ovulációd?
Stressz miatt is késhet.
6/9 A kérdező kommentje:
2 opció lehet, vagy később volt a megtermékenyítés, vagy a stressz miatt késik 💁♀️
Várok hétfőig, ha nem, ujabb teszt vagy irány a doki...pici remény van még :)
Köszönöm a válaszokat
2020. jan. 26. 14:42
7/9 anonim válasza:
Szia végül baba volt a dologban?
9/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem!
2021. szept. 13. 00:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!