Mikor érdemes tesztet csinálnom?
Figyelt kérdés
Február 11.-én voltunk csak együtt megszakítással. A ciklusom február 4.-én múlt el. De januárban hó elején is megvolt meg a végén is.Így sajnos a ciklusom nagyon rendszertelen.2020. márc. 2. 11:38
1/9 anonim válasza:
Aktus után két héttel már megbízható eredményt ad a teszt, így bármikor tesztelhetsz.
2/9 A kérdező kommentje:
Holnap reggel akkor wgy Gábriel?
2020. márc. 2. 11:41
3/9 anonim válasza:
Én azért még várnék. Nekem egyébként két gyermekem is megszakítás mellett lett. Csak mondom.
4/9 anonim válasza:
Az nem teljesen igaz h aktus után 2 héttel.. Inkább ovuláció után 2 héttel mutat igazat a tezsz.
5/9 A kérdező kommentje:
A leghosszab ciklus napom a 42 volt. Majd a 43. napon tesztelek ha addíg nem jön meg.
2020. márc. 2. 12:30
6/9 A kérdező kommentje:
Böfögöka puffadástól,nagyon fáj a derekem és megjön érzésem van.
2020. márc. 2. 12:34
7/9 anonim válasza:
Szerintem a héten tesztelj egyet de egy érzékenyebbel , facella tesztcsík vagy esetleg egy predicator ! :)
8/9 anonim válasza:
*facelle
**predictor
(Ha szarkazmus volt, bocsi, hogy nem jött át, itt már bármi előfordul. 🙂)
9/9 A kérdező kommentje:
Ma estére megjött de holnap reggel azért csinálok egy Gábriel tesztet,biztos ami biztos.
2020. márc. 3. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!