Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges a terhesség?

Lehetséges a terhesség?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Múlt hónapban. 10en volt még a menstruációm. 3 napig tartott. KB 20-22 környékén volt peteresem. Akkor védekezés nélkül szeretkeztunk a párommal.

Azóta alhasi fájdalmaim vannak.

Ingerlekeny vagyok.

Irtó sokat kell járnom pisilni.

Fáj a derekam hátul kozeptajon.

3napig hőemelkedésem volt nem vagyok beteg.

Es fájt a fejem is.

A melbimboim érzékenyek.

Ezeket vettem észre magamon.

Ma csináltam tesztet 18.40korul. Tudom hogy nem ilyenkor kell.

Egy xepil 25mlU/ml

De negatív lett. Pedig 15 16 nap telt el a peteeresem óta, és állítólag 12 nap után kimutatja.

Lehetséges hogy terhes vagyok csak még nme mutatja ki? Előre is köszönöm a válaszokat!

Nagyon izgulok, és reménykedünk!

2020. márc. 6. 19:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hany naposak a ciklusaid? Akkor erdemes tesztelni ha mar kesik. A tuneteket egyebkent felesleges meg ilyenkor figyelgetni szerintem. 15 honapot vartam a babamra, sokszor ereztem tuneteket es azt, hogy "na most tuti sikerult"... mindig negativ lett a teszt. Amikor tenyleg sikerult akkor semmi tunetem nem volt a 6-7. hetig...Mindenesetre drukkolok! Ird majd meg, hogy hogyan alakult :)
2020. márc. 6. 19:27
 2/8 A kérdező kommentje:

1# válaszoló!

KB 28 átlagban. De mindig 1 2 nappal előbb jön meg mint az előtte lévő hónapban. Írtam egy ideig naptár segítségével, az által néztem a peteerest. Hát remélem ősze jött. Tesztet mikor próbálják újra? Gondolom majd a következőt reggel. De. Már nem bírtam ki h ma ne csináljam meg🤣

2020. márc. 6. 19:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem majd tesztelj akkor, ha késik. A tünetekkel kapcsolatban annyit, hogy tényleg nem érdemes túl sokmindent belelátni, mert ha a terhességtől lenne, már lenne annyi hcg a szervezetedben, hogy a teszt simán kimutassa.
2020. márc. 6. 19:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen csajok, egyébként az le maradt kB 2-3 nap múlva kellene meg jönnie.
2020. márc. 6. 19:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezek tipikus PMS tünetek. akkor tesztelj ha késik. Ha tudod hogy korai miért tesztelsz?
2020. márc. 6. 19:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

1es vagyok. Korai volt meg, varj par napot. Elvileg 2 naponta duplazodik a hcg.

Drukkolok!

2020. márc. 6. 20:12
 7/8 anonim ***** válasza:
5nap mulva tesztelj
2020. márc. 6. 21:11
 8/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nos 7en kellett volna még jönnie utána számoltam. És még mindig nem jött meg, reggel csináltam egy xepil tesztet amit fent is említettem és negatív! Most mit csináljak? Segítsetek legyszi!!

2020. márc. 10. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!