Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció alatt terhesség....

Menstruáció alatt terhesség. Valaki járt-e így esetleg?

Figyelt kérdés
sziasztok én arra lennék kiváncsi hogy valaki járt e ugy esetleg hogy menstruált de mégis terhes volt? ha igen akkor honnan tudta meg hogy terhes? és milyen volt a menstruáció ill. meddig tartott?
2020. márc. 4. 16:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Pozitív volt a teszt. Attól hogy "menstrualsz" még hcg hormont termelsz
2020. márc. 4. 16:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem barna folyásom volt 4-5 napig, amikor meg kellett volna jönnie. De a teszt erős pozitív volt, és egyáltalán nem olyan volt a hasam, mint amikor meg szokott jönni. Aztán elmúlt a barnázás, most 9 hetes vagyok.
2020. márc. 4. 16:24
 3/4 A kérdező kommentje:

kedves masodik felhasznalo :)) nekem hamarabb jott meg 5 nappal es elso nap csak pecseteltem masodik nap mar tobb jott kicsivel 3 nap semmi egy tisztasagi eleg volt 4 nap megint kicsit tobb jott de egy betet eleg volt abba is alig volt .. nekem sosem jott meg hamarabb mindig kesett .. mostanaban az etvagyam is jobb neha fura akozerzetem nemtudom mitol lehet

de koszonom a valaszod es gratulalok neked es sok boldogsagot es egeszseget a kicsihez :)

2020. márc. 4. 16:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Ahogy írták, ha mensi/ vérzés ellenére terhesség áll fent, akkor a teszt is egyértelmű pozitív.

A jobb étvágy meg nem jellemző terhesség elején, mert a hormonok változása miatt émelyeg az ember és nem kíván enné. Legalábbis a többség. Az éhség kb második trimeszterben kezd emelkedni.

2020. márc. 4. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!